Zwolle - spiegel - goud vergroten Zwolle - spiegel - goud vergroten Zwolle - spiegel - goud vergroten Zwolle - spiegel - goud vergroten Zwolle - spiegel - goud vergroten
Zwolle - spiegel - goud vergroten Zwolle - spiegel - goud vergroten Zwolle - spiegel - goud vergroten Zwolle - spiegel - goud vergroten Zwolle - spiegel - goud vergroten

Zwolle - spiegel - goud

€49,00 Incl. btw

Beschikbaarheid: Op voorraad

Een spiegel met bolle gouden lijst beschikbaar in verschillende standaardmaten of op maat gemaakt met de spiegels op maat service!

  • Gratis bezorging
  • 30 dagen bedenktermijn
  • Veilige betaalomgeving

Afmetingen
Spiegels met lijst
Vul de totale lengte en breedte in van de spiegel incl. lijst.

Spiegels zonder lijst
Vul de gewenste lengte en breedte in van de spiegel.

  • cm
  • cm

Extra Opties & Info

  • Verwachte levertijd
    Binnen 10 dagen.
    Met facetrand: vier weken.

Maatwerkprijs

De Zwolle spiegel met gouden lijst is een prachtig kunststuk

Ben je op zoek naar een spiegel die je overal in huis kunt ophangen? Dan zit je met de Zwolle bolle spiegel van goud goed. Deze spiegel heeft een fantastische uitstraling en is erg betaalbaar, om die reden is de Zwolle spiegel een van de populairste uit de spiegel collectie van Kunstspiegel.

Standaard maten

Vind je de Zwolle bolle spiegel van goud ook zo mooi? Dan kun je vast niet wachten tot je de spiegel thuis bij je kunt ophangen. Dan hebben wij goed nieuws, als je voor een van onze standaardmaten kiest, ontvang je de spiegel namelijk al binnen 5 werkdagen!

Spiegels op maat service, iets voor jou?

Het kan voorkomen dat de standaardmaten die wij aanbieden niet voor jou van toepassing zijn. Daar heeft Kunstspiegel een oplossing voor: de spiegels op maat service. Met deze unieke service kun je werkelijk alles op het gebied van maten. Daarin is alles mogelijk, van groot tot klein. Met behulp van deze service stel je namelijk zelf de afmetingen tot op de centimeter samen en ontvang je een spiegel of lijst die perfect bij je past. Meer informatie over de spiegels op maat service lees je hier.

Bewust omgaan met de natuur

Kunstspiegel gaat bewust om met de natuur. Dat wil zeggen dat wij niet zomaar hout gebruiken voor onze lijsten. Wij maken gebruik van kwalitatief en duurzaam hout dat wij halen uit herbebossingsgebieden. Op deze manier ontvang je als klant een spiegel met lijst van topkwaliteit en gaat dit niet ten koste van de natuur.

Probeer een gratis sample van de Zwolle spiegel met lijst

Om eens rustig te bekijken of de Zwolle spiegel met lijst echt iets voor bij jou thuis is, kun je bij kunstspiegel een gratis staaltje bestellen. Het staaltje is gratis, echter vragen wij voor de verzendkosten een bijdrage van €5,-. Op het moment dat je overgaat tot de aankoop van de Zwolle spiegel met lijst, krijg je de gemaakte verzendkosten van ons terug!

Kleur: Goud
Materiaal: Hout
Lijstbreedte: 4,0 cm
Lijstdiepte: 3,5 cm
Spiegel dikte: 4 mm

Aanvullende producten & services

Gerelateerde producten