Zaragoza - barokspiegel - wit vergroten Zaragoza - barokspiegel - wit vergroten Zaragoza - barokspiegel - wit vergroten Zaragoza - barokspiegel - wit vergroten Zaragoza - barokspiegel - wit vergroten Zaragoza - barokspiegel - wit vergroten
Zaragoza - barokspiegel - wit vergroten Zaragoza - barokspiegel - wit vergroten Zaragoza - barokspiegel - wit vergroten Zaragoza - barokspiegel - wit vergroten Zaragoza - barokspiegel - wit vergroten Zaragoza - barokspiegel - wit vergroten

Zaragoza - barokspiegel - wit

€159,00 €111,30 Incl. btw

Beschikbaarheid: Op voorraad

Dat de Zaragoza witte Barok lijst zo mooi is, is niet zo gek! Kunstspiegel heeft namelijk eigen lijstenmakers uit Italië.

  • Gratis bezorging
  • 30 dagen bedenktermijn
  • Veilige betaalomgeving

Afmetingen
Spiegels met lijst
Vul de totale lengte en breedte in van de spiegel incl. lijst.

Spiegels zonder lijst
Vul de gewenste lengte en breedte in van de spiegel.

  • cm
  • cm

Extra Opties & Info

  • Verwachte levertijd
    Binnen 10 dagen.
    Met facetrand: vier weken.

Maatwerkprijs

Gemaakt door Italiaanse lijstenmakers

Dat de Zaragoza witte Barok lijst zo mooi is, is niet zo gek! Kunstspiegel heeft namelijk eigen lijstenmakers. Niet zomaar lijstenmakers, onze lijstenmakers komen uit Italië waar zij al generaties lang gespecialiseerd zijn in het maken van gedetailleerde barok lijsten en spiegels. In de lijst zijn vele details terug te vinden die voor veel sfeer in huis zorgen. Wij zijn er dan ook van overtuigt dat de Zaragoza spiegel op iedere plek in huis voor veel stijl en sfeer zorgt.

Alleen het beste hout

De lijsten die wij aanbieden worden gemaakt van hout. Aangezien wij alleen het beste willen voor onze klanten zijn wij continu op zoek naar de beste kwaliteit hout. Echter willen wij de natuur ook koesteren. Daarom hebben wij de ideale combinatie gevonden. Hout uit herbebossingsgebieden is werkelijk top kwaliteit. Dit hout is duurzaam en kwalitatief zeer goed.

Maak een keuze voor de maat

Heb jij al een keuze kunnen maken voor de maat van de Zaragoza spiegel? Voor deze fantastische barok spiegel hebben wij een beperkt aantal mogelijkheden op het gebied van maten waaruit je kunt. Variërend van kleine tot grote formaten. De prijs hierin verschilt per maat, weet jij al in welke maat je de witte barok spiegel wil bestellen?

Zaragoza Barok lijst

Ben je niet op zoek naar een spiegel met lijst maar alleen naar een lijst? De Zaragoza spiegel is ook zonder facetspiegel verkrijgbaar. Aan de onderkant van deze pagina vind je de gerelateerde producten. Tussen deze producten vind je de lijst zonder facetspiegel!

Kleur: Wit
Materiaal: Hout
Lijstbreedte: 10,0 cm
Lijstdiepte: -
Spiegel dikte: 4 mm

Aanvullende producten & services

Gerelateerde producten