Vigo - zwarte lijst met ornament vergroten Vigo - zwarte lijst met ornament vergroten Vigo - zwarte lijst met ornament vergroten Vigo - zwarte lijst met ornament vergroten Vigo - zwarte lijst met ornament vergroten Vigo - zwarte lijst met ornament vergroten Vigo - zwarte lijst met ornament vergroten
Vigo - zwarte lijst met ornament vergroten Vigo - zwarte lijst met ornament vergroten Vigo - zwarte lijst met ornament vergroten Vigo - zwarte lijst met ornament vergroten Vigo - zwarte lijst met ornament vergroten Vigo - zwarte lijst met ornament vergroten Vigo - zwarte lijst met ornament vergroten

Vigo - zwarte lijst met ornament

€229,00 €160,30 Incl. btw

Beschikbaarheid: Op voorraad

Ben je op zoek naar een sfeervolle barok lijst? De Vigo zwart lijst van hout is niet duurzaam, kwalitatief goed en is voorzien van mooie details.

  • Gratis bezorging
  • 30 dagen bedenktermijn
  • Veilige betaalomgeving

Afmetingen
Spiegels met lijst
Vul de totale lengte en breedte in van de spiegel incl. lijst.

Spiegels zonder lijst
Vul de gewenste lengte en breedte in van de spiegel.

  • cm
  • cm

Extra Opties & Info

  • Verwachte levertijd
    Binnen 10 dagen.
    Met facetrand: vier weken.

Maatwerkprijs

Vigo zwarte houten lijst, met oog voor detail

De Vigo zwarte houten lijst is niet zomaar een lijst. Nee, deze lijst is voorzien van prachtige details, vormgegeven door echte lijstenmakers uit Italië. Hier worden de lijsten van Kunstspiegel.nl met de hand gemaakt en dat is te zien. Deze kwalitatieve lijst zorgt ervoor dat waar je de lijst ook ophangt, iedereen zal blijven staan om het kunstwerk en lijst te bewonderen.

Standaard maat of stel je zelf de maten samen?

Kunstspiegel.nl beschikt over een unieke service. Namelijk de lijsten op maat service. Wat is er zo handig aan deze service? Naast de vele standaardmaten die we aanbieden, kun je er ook voor zorgen dat je zelf de maten samenstelt. Het voordeel hiervan is dat je een lijst ontvangt die tot de millimeter nauwkeurig bij je past. Meer informatie? Klik hier.

Wat ontvang je bij de Barok houten Vigo lijst

Bij de bestelling van de Vigo houten barok lijsten ontvang je:

De unieke inlijst service, maak er gebruik van

Ben je al bekend met de meest unieke service die we bij Kunstspiegel aanbieden? Met behulp van deze service lijsten we jou kunstwerk namelijk op een professionele manier in. Hoe gaat dit in zijn werk? Het is heel makkelijk. Je kiest de Vigo zwarte houten lijst bij ons uit in de gewenste standaardmaat of met de lijsten op maat service. Wij halen het kunstwerk bij je thuis op, lijsten het in onze lijstenfabriek professioneel in, en leveren het eindresultaat weer kosteloos bij je thuis af. Meer informatie? Klik hier.

Geen twijfels meer na een GRATIS staaltje

Bij de aankoop van een mooie lijst horen geen twijfels. Het kan altijd voorkomen dat je toch twijfelt over iets. Om die reden kun je boven aan de pagina kiezen voor een GRATIS staaltje, hieraan zitten echter wel kosten verbonden. Namelijk de verzendkosten. Hiervoor vragen wij een bijdrage van €5 die je na de aankoop van de Vigo lijst weer terug krijgt.

Kleur: Zwart
Materiaal: Hout
Lijstbreedte: 12,7 cm
Lijstdiepte: 8,2 cm

Aanvullende producten & services

Gerelateerde producten