Udine - spiegel - wit vergroten Udine - spiegel - wit vergroten Udine - spiegel - wit vergroten Udine - spiegel - wit vergroten
Udine - spiegel - wit vergroten Udine - spiegel - wit vergroten Udine - spiegel - wit vergroten Udine - spiegel - wit vergroten

Udine - spiegel - wit

€49,00 €34,30 Incl. btw

Beschikbaarheid: Op voorraad

Een spiegel met smalle witte lijst die ook nog eens betaalbaar is, dan is deze prachtige Udine spiegel echt iets voor jou.

  • Gratis bezorging
  • 30 dagen bedenktermijn
  • Veilige betaalomgeving

Afmetingen
Spiegels met lijst
Vul de totale lengte en breedte in van de spiegel incl. lijst.

Spiegels zonder lijst
Vul de gewenste lengte en breedte in van de spiegel.

  • cm
  • cm

Extra Opties & Info

  • Verwachte levertijd
    Binnen 10 dagen.
    Met facetrand: vier weken.

Maatwerkprijs

Betaalbare spiegel met witte lijst

Ben jij op zoek naar een mooie spiegel met witte omlijsting die je thuis mooi ergens kunt ophangen of neerzetten? Dan is de Udine spiegel met witte lijst echt iets voor jou! Deze spiegel met lijst is een lust voor het oog en zorgt ervoor dat de ruimte waar je de spiegel plaatst een stuk stijlvoller wordt. Daarnaast is deze spiegel gemaakt van kwalitatief hout dat wij halen uit herbebossingsgebieden en ook nog eens ontzettend betaalbaar.

Maak kennis met onze standaard maten

Heb jij een foto of kunstwerk in de maat van een van onze standaardmaten? Dan kun je kiezen uit één van onze vele standaardmaten. Het voordeel van deze standaard maten is dat deze al binnen 5 werkdagen geleverd kunnen worden zodat jij je kunstwerk snel een mooi plekje aan de muur kunt geven! 

Ben je al bekend met de spiegels- en lijsten op maat service?

Het is heel simpel en ontzettend handig op het moment dat een van de standaardmaten niet voor jou van toepassing zijn. Met deze bijzondere service kun je zelf de maten samenstellen die je nodig hebt. Op deze manier ontvang je een spiegel met omlijsting die perfect past bij jou thuis. Nadat je de maten bij ons hebt opgegeven, gaan wij direct aan de slag met het op maat maken van de spiegel en lijst. Meer informatie over de spiegels op maat service vind je hier.

Wat ontvang je bij de Udine betaalbare spiegel met lijst

Bij de aankoop van de Udine spiegel met lijst ontvang je:

Bestel een GRATIS sample van de Udine

Wat doe je als je twijfels hebt over de Udine spiegel of over een van onze andere producten? Dan kies je voor een GRATIS staaltje van het product. Aan de bovenkant van deze pagina kun je kiezen voor ‘bestel een gratis sample van dit product’. Je ontvangt dan van ons een staaltje zodat de twijfels die je had uit de weg worden genomen. Voor het staaltje betaal je niks, wij vragen echter wel voor de verzendkosten een bijdrage van €5 die je aan bij de aankoop van het product weer van ons terug krijgt!

Kleur: Wit met (een beetje) goud
Materiaal: Hout
Lijstbreedte: 2,5 cm
Lijstdiepte: 2,0 cm
Spiegel dikte: 4 mm

Aanvullende producten & services