Turin - Wit vergroten Turin - Wit vergroten Turin - Wit vergroten Turin - Wit vergroten Turin - Wit vergroten Turin - Wit vergroten Turin - Wit vergroten
Turin - Wit vergroten Turin - Wit vergroten Turin - Wit vergroten Turin - Wit vergroten Turin - Wit vergroten Turin - Wit vergroten Turin - Wit vergroten

Turin - Wit

€169,00 €118,30 Incl. btw

Beschikbaarheid: Op voorraad

Deze Turin lijst laat je kunstwerk nog beter tot zijn recht komen. De lijst is gemaakt van duurzaam hout van hoge kwaliteit!

  • Gratis bezorging
  • 30 dagen bedenktermijn
  • Veilige betaalomgeving

Afmetingen
Spiegels met lijst
Vul de totale lengte en breedte in van de spiegel incl. lijst.

Spiegels zonder lijst
Vul de gewenste lengte en breedte in van de spiegel.

  • cm
  • cm

Extra Opties & Info

  • Verwachte levertijd
    Binnen 10 dagen.
    Met facetrand: vier weken.

Maatwerkprijs

Kies voor kwaliteit met de Turin witte barok lijst

De Turin witte barok lijst heeft oog voor details en kwaliteit. Deze kwaliteit is te danken aan duurzaam hout dat wij halen uit herbebossingsgebieden. Met dit hout weten ze in Italië wel raad. Onze klassieke lijsten worden namelijk gemaakt door de beste lijstenmakers uit Noord-Italië. Jij wil toch ook de beste kwaliteit in huis? 

Bestel de Turin – Wit in de maat die je nodig hebt

Kies jij één van de beschikbare standaard maten van Kunstspiegel, of zijn dit niet de maten waar je naar op zoek bent. Het kan zijn dat je op zoek bent naar een lijst met specifieke maten voor jou kunstwerk of foto. Kunstspiegel maakt iedere lijst voor je in de maat die je nodig heb. Het enige dat je moet doen is het invullen van de juiste afmetingen via de speciale lijsten op maat service.

Maak je lijst af met glas en/of een passepartout

Bij Kunstspiegel zijn er verschillende opties die je kunt toevoegen bij de aankoop van een lijst. Zo kun je ervoor kiezen om een passepartout bij je lijst te nemen. Wij hebben twee verschillende passepartout: Off White of Zwart. Daarnaast zijn er ook twee glasopties: helder of ontspiegelend glas. Je kan er ook voor kiezen om een lijst zonder passepartout of glas te nemen.

Maak gebruik van de speciale inlijst service van Kunstspiegel

Wil jij je kunstwerk of foto inlijsten in de Turin – Wit barok lijst? Let dan goed op! Bij Kunstspiegel is er een unieke service. Met de inlijst service van Kunstspiegel halen wij je kunstwerk of foto thuis bij je op. Daarna lijsten wij je foto of kunstwerk in de uitgekozen lijst in. Na het inlijsten brengen wij het de inlijsting weer netjes bij je thuis.

Twijfel niet, kies daarom voor een staaltje

Twijfel je nog over de Turin – Wit? Dat kan. Om een einde te maken aan alle twijfels kan je bij Kunstspiegel gratis staaltjes bestellen. De enige kosten die hieraan zijn verbonden zijn de verzendkosten van €5. Op het moment dat je er voor kiest om een lijst aan te schaffen krijg je de verzendkosten weer van ons terug.

Kleur: Wit
Materiaal: Hout
Lijstbreedte: 11,9 cm
Lijstdiepte: 5,8 cm

Aanvullende producten & services

Gerelateerde producten