Trento - Smalle Luxe Porselein-Look Lijst - Gelakt Wit vergroten Trento - Smalle Luxe Porselein-Look Lijst - Gelakt Wit vergroten Trento - Smalle Luxe Porselein-Look Lijst - Gelakt Wit vergroten Trento - Smalle Luxe Porselein-Look Lijst - Gelakt Wit vergroten
Trento - Smalle Luxe Porselein-Look Lijst - Gelakt Wit vergroten Trento - Smalle Luxe Porselein-Look Lijst - Gelakt Wit vergroten Trento - Smalle Luxe Porselein-Look Lijst - Gelakt Wit vergroten Trento - Smalle Luxe Porselein-Look Lijst - Gelakt Wit vergroten

Trento - Smalle Luxe Porselein-Look Lijst - Gelakt Wit

€39,00 €32,00 Incl. btw

Beschikbaarheid: Op voorraad

De witte lijst met zwarte lijnen van Trento valt op ten opzichte van andere lijsten, die wil jij toch ook om je kunstwerk of foto mee in te lijsten?

 • Gratis bezorging
 • 30 dagen bedenktermijn
 • Veilige betaalomgeving

Afmetingen
Vul de maten van het in te lijsten werk in.

Na het invullen zal onderaan de buitenmaat van de lijst getoond worden.

 • cm
 • cm

Extra Opties & Info

Maatwerkprijs

Lijst gemaakt van duurzaam en kwalitatief hout

Een smalle lijst gemaakt van duurzaam en kwalitatief hout. In de lijst zijn zwarte lijnen terug te vinden die voor een erg sfeervolle uitstraling zorgen. Om de lijst een nog mooiere uitstraling te geven kun je ervoor kiezen om een passepartout of glas toe te voegen.

Smalle witte lijst met zwarte lijnen op maat gemaakt

Op maat gemaakt? Ja, bij Kunstspiegel hoef je niet uit de standaardmaten te kiezen. Je kunt er ook voor kiezen om zelf de afmetingen samen te stellen. De lijsten op maat service is een uitkomst voor de klant, hiermee kun je ieder mogelijke samenstelling kiezen die perfect past voor jou kunstwerk. Meer informatie over de lijsten op maat service vind je hier.

Ben jij al bekend met de inlijst-service?

De inlijst service is zo uniek, dat Kunstspiegel de enige in Nederland is die deze service aanbiedt. De inlijst-service werkt als volgt:

 1. Je kiest een mooie lijst uit bij Kunstspiegel;
 2. Vervolgens vul je de gewenste maten in;
 3. Voltooi de bestelling;
 4. Wij nemen contact met je op om het kunstwerk bij je thuis op te halen;
 5. Kunstspiegel lijst het kunstwerk professioneel in;
 6. De inlijsting wordt GRATIS bij je thuis bezorgd.

Bekijk het product thuis met een gratis staaltje

Hoe handig is het dat je niet eerst het product hoeft aan te schaffen en dat je thuis nog eens bekijkt of de lijst echt iets voor jou is. Met een gratis staaltje kan dat! Aan de bovenkant van deze pagina kun je een sample bestellen, hierbij betaal je alleen de verzendkosten van €5,-. Krijg ik deze kosten terug als ik de lijst alsnog koop? Mocht je toch over gaan op de koop van de lijst, dan ontvang je de gemaakte kosten weer van ons terug.

Kleur: Wit met zwarte lijnen
Materiaal: Hout
Lijstbreedte: 3,5 cm
Lijstdiepte: 1,9 cm

Aanvullende producten & services