Trento - spiegel - wit vergroten Trento - spiegel - wit vergroten Trento - spiegel - wit vergroten Trento - spiegel - wit vergroten
Trento - spiegel - wit vergroten Trento - spiegel - wit vergroten Trento - spiegel - wit vergroten Trento - spiegel - wit vergroten

Trento - spiegel - wit

€49,00 €34,30 Incl. btw

Beschikbaarheid: Op voorraad

Deze spiegel is geschikt voor ieder kunstwerk. Betaalbaar, duurzaam en gemaakt van hout. Hangt deze eye catcher binnenkort ook bij jou in huis?

  • Gratis bezorging
  • 30 dagen bedenktermijn
  • Veilige betaalomgeving

Afmetingen
Spiegels met lijst
Vul de totale lengte en breedte in van de spiegel incl. lijst.

Spiegels zonder lijst
Vul de gewenste lengte en breedte in van de spiegel.

  • cm
  • cm

Extra Opties & Info

  • Verwachte levertijd
    Binnen 10 dagen.
    Met facetrand: vier weken.

Maatwerkprijs

Trento stijlvolle spiegel met witte lijst

De Trento spiegel met witte lijst hoort in ieder huis thuis. Deze spiegel met witte lijst is niet alleen erg stijlvol, maar ook nog eens erg betaalbaar. Daarnaast zijn er in de lijst zwarte strepen te zien, wat zorgt voor een mooie uitstraling.
 

Spiegel met lijst speciaal voor jou op maat gemaakt

Om er voor te zorgen dat je de Trento spiegel met witte lijst in de maat ontvangt die je nodig hebt, gaat Kunstspiegel.nl een stapje verder dan de concurrentie. Wij bieden namelijk de spiegel op maat en lijsten op maat service aan. Hierbij hoef je niet gebruik te maken van een van de vele standaardmaten, maar stel je zelf de maten samen. Hierbij is niks te gek, groot of klein, alles is mogelijk. Klik hier voor meer informatie over de spiegels op maat service.

Staal, probeer het GRATIS

Twijfels over de Trento spiegel met witte lijst of een ander product van Kunstspiegel.nl? Wij helpen je graag op weg om die twijfels bij je weg te nemen. Bovenaan deze pagina kun je kiezen voor ‘bestel een gratis sample van dit product’ hierbij sturen we je een gratis staaltje op, hierbij betaal je wel de verzendkosten van €5. Deze kosten ontvang je weer van ons terug op het moment dat je een product bij ons afneemt.


 

Kleur: Wit met zwarte lijnen
Materiaal: Hout
Lijstbreedte: 3,5 cm
Lijstdiepte: 1,9 cm
Spiegel dikte: 4 mm

Aanvullende producten & services