Torino - spiegel - RVS look vergroten Torino - spiegel - RVS look vergroten Torino - spiegel - RVS look vergroten Torino - spiegel - RVS look vergroten Torino - spiegel - RVS look vergroten
Torino - spiegel - RVS look vergroten Torino - spiegel - RVS look vergroten Torino - spiegel - RVS look vergroten Torino - spiegel - RVS look vergroten Torino - spiegel - RVS look vergroten

Torino - spiegel - RVS look

€74,00 Incl. btw

Beschikbaarheid: Op voorraad

Ben je op zoek naar een unieke spiegel? Deze spiegel met lijst beschikt over een lijst met een mooie RVS look, iets voor jou?

 • Gratis bezorging
 • 30 dagen bedenktermijn
 • Veilige betaalomgeving

Afmetingen
Spiegels met lijst
Vul de totale lengte en breedte in van de spiegel incl. lijst.

Spiegels zonder lijst
Vul de gewenste lengte en breedte in van de spiegel.

 • cm
 • cm

Extra Opties & Info

 • Verwachte levertijd
  Binnen 10 dagen.
  Met facetrand: vier weken.

Maatwerkprijs

Torino spiegel met stijlvolle RVS look

Een spiegel met een RVS look, die wil jij toch ook? Deze unieke spiegel met lijst beschikt over een RVS look en kun je werkelijk in iedere ruimte ophangen. Op welke plek je de spiegel ook ophangt, iedereen zal even blijven kijken om de spiegel met lijst te bewonderen. Kunstspiegel vindt het belangrijk dat niet alleen de uitstraling mooi is, maar dat de kwaliteit ook niet achter blijft. Het hout dat wij gebruiken voor onze lijsten is duurzaam hout herkomstig uit herkomstgebieden.

Bij Kunstspiegel ontvang je de Torino spiegel met lijst in de maat die jij nodig hebt!

Zorg er voor dat je een spiegel met lijst ontvangt die helemaal naar wens is. Bij Kunstspiegel is dat mogelijk, stel zelf de gewenste maten samen en ontvang een spiegel met lijst die perfect bij jou thuis past. Het kan voorkomen dat je op zoek bent naar een spiegel met een standaardmaat. Bekijk dan of de maat waar je naar op zoek bent tussen onze vele standaardmaten staat en ontvang de spiegel met lijst al binnen 5 werkdagen. Staat de gewenste maat er niet tussen? Treur dan niet, met behulp van de speciale spiegels op maat service ontvang je alsnog de spiegel met lijst die nodig hebt. Het enigste dat je hoeft te doen is zelf de maten invullen, vervolgens gaan wij aan de slag met het op maat maken van jou unieke spiegel. Meer weten over deze service? Klik hier.

GRATIS sample proberen? Dat kan bij Kunstspiegel

Ben je er al over uit of je de Torino spiegel met RVS bij je thuis wil hebben? Wij kunnen het je een stuk gemakkelijker maken. Bestel een gratis staaltje bij Kunstspiegel om te kijken of de spiegel met lijst echt bij je past. Bij het bestellen van een gratis sample betaal je alleen de verzendkosten van €5. Mocht je na het staaltje toch overgaan tot de aanschaf van de spiegel met lijst, krijg je de verzendkosten gewoon weer van ons terug!

Kleur: RVS (geborsteld)
Materiaal: Hout
Lijstbreedte: 6,8 cm
Lijstdiepte: 1,7 cm
Spiegel dikte: 4 mm

Aanvullende producten & services

Gerelateerde producten