Torino - spiegel - zwart vergroten Torino - spiegel - zwart vergroten Torino - spiegel - zwart vergroten Torino - spiegel - zwart vergroten Torino - spiegel - zwart vergroten Torino - spiegel - zwart vergroten
Torino - spiegel - zwart vergroten Torino - spiegel - zwart vergroten Torino - spiegel - zwart vergroten Torino - spiegel - zwart vergroten Torino - spiegel - zwart vergroten Torino - spiegel - zwart vergroten

Torino - spiegel - zwart

€74,00 Incl. btw

Beschikbaarheid: Op voorraad

Ben je op zoek naar een betaalbare spiegel met een zwarte glimmende lijst? De Torino spiegel met lijst is erg betaalbaar en stijlvol, die wil jij toch ook?

  • Gratis bezorging
  • 30 dagen bedenktermijn
  • Veilige betaalomgeving

Afmetingen
Spiegels met lijst
Vul de totale lengte en breedte in van de spiegel incl. lijst.

Spiegels zonder lijst
Vul de gewenste lengte en breedte in van de spiegel.

  • cm
  • cm

Extra Opties & Info

  • Verwachte levertijd
    Binnen 10 dagen.
    Met facetrand: vier weken.

Maatwerkprijs

Mooie en betaalbare Torino spiegel met zwarte lijst

Ben jij op zoek naar een mooie spiegel met een glimmende zwarte lijst? De Torino spiegel met zwarte lijst is kwalitatief erg goed, stijlvol en ook nog eens betaalbaar. Daarnaast kan een spiegel met een zwarte lijst altijd, en kun je hem werkelijk overal ophangen waar je wil. Iedereen zal even blijven staan om de spiegel te bewonderen.

Kunstspiegel.nl gaat verder dan de concurrentie

Om er voor te zorgen dat je een spiegel met lijst ontvangt in de maat die je nodig hebt, gaat Kunstspiegel.nl een stapje verder dan de concurrentie. Met de spiegels en lijsten op maat service die we bij Kunstspiegel.nl aanbieden is het mogelijk om de meest grote en kleine maten zelf samen te stellen. Daarin is niks te gek. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een van onze standaardmaten uit te kiezen, deze kunnen sneller worden geleverd aangezien we hiervan een voorraad hebben in onze lijstenfabriek. Klik hier voor meer informatie over deze service.

Staaltje, maak er GRATIS gebruik van

Een gratis staaltje komt altijd van pas. Hiermee kun je twijfels wegnemen op een makkelijke manier, zonder dat je het product aanschaft. Het staaltje is gratis, echter zitten er wel kosten aan verbonden. Deze kosten zijn de verzendkosten, hiervoor vragen wij een bijdrage van €5. Deze gemaakte kosten ontvang je gewoon weer van ons terug op het moment dat je het product toch bij ons afneemt.

Kleur: Zwart (glimmend)
Materiaal: Hout
Lijstbreedte: 6,8 cm
Lijstdiepte: 1,7 cm
Spiegel dikte: 4 mm

Aanvullende producten & services

Gerelateerde producten