Torino - moderne lijst met RVS look vergroten Torino - moderne lijst met RVS look vergroten Torino - moderne lijst met RVS look vergroten Torino - moderne lijst met RVS look vergroten
Torino - moderne lijst met RVS look vergroten Torino - moderne lijst met RVS look vergroten Torino - moderne lijst met RVS look vergroten Torino - moderne lijst met RVS look vergroten

Torino - moderne lijst met RVS look

€44,00 Incl. btw

Beschikbaarheid: Op voorraad

De lijst valt op door zijn eenvoud en kun je gemakkelijk ophangen in verschillende ruimtes. De lijst is in iedere ruimte een sfeervolle toevoeging.

  • Gratis bezorging
  • 30 dagen bedenktermijn
  • Veilige betaalomgeving

Afmetingen
Vul de maten van het in te lijsten werk in.

Na het invullen zal onderaan de buitenmaat van de lijst getoond worden.

  • cm
  • cm

Extra Opties & Info

Maatwerkprijs

Deze Torino moderne lijst is een musthave!

De moderne lijstenvan Kunstspiegel kunnen altijd! Zo ook de Torino met RVS look. De lijst valt op door zijn eenvoud en kun je gemakkelijk ophangen in verschillende ruimtes. In welke ruimte je de lijst ook hangt, de lijst zal er een enorme sfeerboost geven. Daarnaast is het ook leuk om een van je mooiste kunstwerkenin de Torino lijst op te hangen. Hiermee komt jou kunstwerk nog mooier tot zijn recht!

Met passepartout of glas

Om de lijst nog mooier te maken heb je verschillende mogelijkheden. Zo kun je er voor kiezen om een off white of zwarte passepartout toe te voegen. Daarnaast hebben wij ook helder of ontspiegelend glas. Welke van de opties kies jij? Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om geen gebruik te maken van de opties.

Speciaal voor jou op maat gemaakte lijst

Wij doen er alles aan om aan de wensen van de klant te voldoen. Om dit mogelijk te maken hebben wij de speciale lijsten op maat service. Op het moment dat de standaardmaten voor jou niet de juiste afmetingen hebben, kun je met lijsten op maat service alsnog de Torino lijst met RVS in de juiste maat ontvangen. Je vult zelf de gewenste maten in en vervolgens gaat Kunstspiegel aan de slag met het op maat maken van jou unieke lijst! Meer lezen over de lijsten op maat service? Klik hier!

Professionele inlijsting door Kunstspiegel

Heb jij een mooi kunstwerk of fantastische herinnering? Die lijsten wij graag voor je in in een van onze prachtige lijsten. Wij zijn gespecialiseerd in het inlijsten. Om de service nog beter te maken hebben wij een unieke service: de inlijst-service. Het werkt als volgt:

  • Kies een lijst bij ons uit;
  • Wij maken een afspraak om bij je langs te komen;
  • Het kunstwerk nemen wij mee naar onze lijstenfabriek;
  • Daar lijsten wij het kunstwerk professioneel in;
  • Eenmaal ingelijst leveren we de inlijsting weer GRATIS bij je thuis.

Klinkt dat niet ideaal? Meer informatie over de inlijst-service vind je hier.

Probeer ook een GRATIS staaltje!

Twijfel je nog over een of meerdere producten? Dat kan! Hier hebben wij een oplossing voor. Wij hebben van de meeste producten staaltjes. Die willen wij jou graag GRATIS aanbieden. Hier betaal alleen de verzendkosten van €5 over. Je ontvangt dan van ons een sample van het product zodat je thuis kunt kijken of je het product echt wil hebben! Ga je na het bestellen van het staaltje toch over tot de koop van het product, dan krijg je de gemaakte verzendkosten gewoon weer van ons terug!

Kleur: RVS (geborsteld)
Materiaal: Hout
Lijstbreedte: 6,8 cm
Lijstdiepte: 1,7 cm

Aanvullende producten & services

Gerelateerde producten