Tivoli klassieke ovale spiegel vergroten Tivoli klassieke ovale spiegel vergroten
Tivoli klassieke ovale spiegel vergroten Tivoli klassieke ovale spiegel vergroten

Tivoli klassieke ovale spiegel

€199,00 Incl. btw

Beschikbaarheid: Op voorraad

Heb jij een klassieke interieur en ben je nog op zoek naar een spiegel die de ruimte helemaal afmaakt? Bekijk dan de Tivoli klassieke spiegel!

  • 4 - 6 dagen (gratis)
  • 30 dagen retourgarantie
  • Veilig betalen

Afmetingen

  • cm
  • cm

Overige opties

  • Facetspiegels op maat hebben een levertijd van 2-4 weken

Bestellen

Uw maatwerkprijs

Tivoli: geschikt voor een klassiek interieur

Beschik jij thuis over een ruimte met klassiek interieur? Dan is de Tivoli klassieke ovale spiegel echt iets voor jou! Deze spiegel beschikt over alle eigenschappen om als klassieke spiegel genoemd te kunnen worden. Gemaakt van duurzaam hout uit herbebossingsgebieden, en vervolgens mooi bewerkt door onze lijstenmakers uit Italië, die gespecialiseerd zijn in het maken van klassieke spiegels met lijsten.

Welke standaardmaat kies jij?

Kunstspiegel heeft een eigen lijstfabriek met daarin vele standaardmaten van spiegels en lijsten. Ook van de Tivoli klassieke ovale spiegel, staat er een standaardmaat voor je bij, dan heb je de Tivoli ovale spiegel al binnen 5 werkdagen bij je thuis! Zo niet, dan hebben wij bij Kunstspiegel nog een andere mogelijkheid. Met de spiegels op maat service kun jij alsnog de gewenste spiegel met lijst bij je thuis ontvangen. Het enige dat je hoeft te doen is zelf de samenstelling van de spiegel in te vullen. Kunstspiegel gaat vervolgens direct aan de slag met het op maat maken van jou unieke spiegel met lijst. Wil je meer weten over de spiegels op maat service? Klik hier.

Twijfels? GRATIS staal is de oplossing

Bij Kunstspiegel heb je de mogelijkheid om een gratis staaltje te bestellen van het product waar je nog wat twijfels over hebt. Door aan de bovenkant van deze pagina voor ‘bestel een gratis sample van dit product’ te kiezen, ontvang je een staaltje van de Tivoli ovale spiegel. Zo kun je thuis nog even goed kijken of deze spiegel met lijst echt iets is dat je thuis graag wil hebben. Let op! Het staaltje is gratis, wij vragen voor de verzendkosten een bijdrage van €5. Zijn de twijfels na het bestellen van het staaltje weggenomen en ga je over tot de koop van de spiegel met lijst, dan ontvang je de gemaakte verzendkosten gewoon weer van ons terug!

Kleur: Goud met Zwart
Materiaal: Hout
Lijstbreedte: -
Lijstdiepte: -
Spiegel dikte: 4 mm

Gerelateerde producten