Kunstspiegel Zakelijk - Gratis aanmelden

KunstSpiegel biedt voor zakelijke afnemers in de kunstsector het KunstSpiegel Zakelijk-programma aan.
Deelname biedt een groot aantal voordelen, zoals:

Oplopende korting waardoor je meer korting krijgt als je vaker bestelt.
Directe bestelservice bij een account manager, telefonisch of per e-mail.
Keuzehulp lijsten en spiegels zodat jouw kunst nog beter uit de verf komt.
Exclusieve toegang tot onze restpartijen lijsten en spiegels.

Wil je deze voordelen voor jouw bedrijf?
Vul dan het contactformulier in.

Over KunstSpiegel Zakelijk

Voor wie is KunstSpiegel Zakelijk bedoeld?
Kunstgalerieën, kunsthandelaren en interieurontwerpers in Nederland en België.

Het aanbod van KunstSpiegel Zakelijk
We bieden de keuze uit meer dan tweehonderd houten lijsten en spiegels tegen een gereduceerde prijs. Ze worden geleverd in standaardmaten evenals specifiek op maat. Ook op aanvullende diensten geven wij korting, zoals op de inlijst-service en het opspannen van doeken.

De juiste spiegels en lijsten voor jouw kunstwerk
Elk project is maatwerk, dus ons advies is dat ook. Je kunt bij onze experts terecht met alle vragen over onze producten en diensten. Zij zullen luisteren naar jouw wensen en jou adviseren bij het maken van de juiste keuze.

Recente samenwerkingen

Casa Totale Binnenhuisarchitecten Verkoophuis Gerard Dou
Artboutique - Kunsthandel
Op zoek naar hedendaagse realistische en surrealistische schilderkunst? Dan ben je bij Artboutique in Noordwijk aan het juiste adres. De kunstcollectie wordt benadrukt met lijsten van KunstSpiegel.
Casa Totale - Interieur Design
Het adviesbureau in Voorburg voor woninginrichting. Van kleinere projecten tot totaaloplossingen. Daar hoort ook wandbekleding bij. Voor de spiegels en lijsten kiest Casa Totale voor KunstSpiegel.
Verkoophuis Gerard Dou - Antiek
Bezoek je de Albert Cuypmarkt in Amsterdam, ga dan langs bij Verkoophuis Gerard Dou. Gespecialiseerd in klassiek en antiek, waar KunstSpiegel de klassieke lijsten en spiegels levert.
KunstSpiegel: de ambachtelijke lijstenmakerij

Promotievideo van KunstSpiegel

 

Lijstenmakerij sinds 1944
KunstSpiegel staat al meer dan 70 jaar garant voor kwalitatief hoogwaardige lijsten en spiegels voor een goede prijs. KunstSpiegel is actief in vier Europese landen: Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk . Het hoofdkantoor met de lijstenmakerij en showroom is in Cruquius (nabij Haarlem).

Altijd maatwerk
Organisaties van klein tot groot weten KunstSpiegel te vinden voor lijsten op maat en spiegels op maat. Onze lijstenmakers maken gebruik van geïmporteerde Italiaanse lijsten. Elke lijst en elke spiegel wordt vakkundig en netjes in elkaar gezet.

Spiegels van Miralite Pure-glas
Van spiegels zonder lijst tot facetspiegels. We bieden enkel kwalitatief hoogwaardige spiegels aan van minimaal 4 mm dik. De spiegels zijn gemaakt van Miralite Pure-glas. Deze glassoort wordt gefabriceerd zonder gebruik van lood en koper en bestaat voor minstens 30% uit gerecycled glas. Een Miralite Pure-spiegel heeft gegarandeerd een lange levensduur en voldoet aan de EN 1036-normen.

 

Neem contact op voor persoonlijk advies!

Velden met een * zijn verplicht

*

*