Kunstspiegel Partnerprogramma

Kunstenaar, galerijhouder of binnenhuisarchitect? Word partner van Kunstspiegel!

Heb jij regelmatig of eenmalig meerdere spiegels en lijsten nodig? Dan ben je bij Kunstspiegel Zakelijk aan het juiste adres! Op deze pagina vertellen wij je over de partnermogelijkheden die wij bieden aan vaste afnemers. Wij bieden partnermogelijkheden voor de volgende beroepsgroepen:

  • Kunstenaars & fotografen;
  • Galerijhouders;
  • Binnenhuisarchitecten & designers;
  • Interieurwinkels;
  • Anders. 

   

Kunstenaars & fotografen

Al naar gelang het project en de aard van het inlijsten van het werk zoeken we naar een passende oplossing voor het lijstwerk. Ook budgetmatig. Soms is het zoeken naar de juiste omgeving voor het kunstwerk onderdeel van ons werk. Zoals bij het werk van Anita Groener. Voor de foto's van Hannes Wallrafen maakten we baklijsten en voor de kwetsbare werken van papier van Amy Dicke legden we het werk op zuurvrij materiaal in verdiepte hoge lijsten.


 

Galerijhouders

De kunst die wij inlijsten vertegenwoordigt veelal grote waarde, zowel financieel als emotioneel. Bel Ami werkt met een team van ervaren mensen met een kunstopleiding als achtergrond. Gevoel voor smaak, sfeer, stijl en verhouding zijn dus basiselementen in ons werk. Mede hierdoor zijn uw werken letterlijk en figuurlijk in goede handen. Het specialisme in het inlijsten van kunst bij Kunstspiegel.nl is een vak apart.


 

Binnenhuisarchitecten & Designers

Door onze kunstachtergrond zijn wij in staat mee te denken met designers en interieurontwerpers. Vaak ontwerpen we met de opdrachtgever een lijst die specifiek aansluit bij de wens van de ontwerper én het kunstwerk de nodige zorg biedt.

Eerst wordt het kunstwerk nauwkeurig opgemeten. Vaak komt het voor dat de interieurontwerper een specifieke houten lijst wil laten maken bij Kunstspiegel.nl. Uiteraard zijn wij hier de geschikte partner voor. Het specifieke lijstontwerp wordt geschaafd, gekleurd en eventueel verguld naar de wens van de klant. Daarna wordt het kunstwerk - soms ter plekke - in de lijst geplaatst. Ook verzorgen we voor hele interieurs, diverse kamers, hallen en gangen, het lijstwerk.


 

Interieurwinkels

Mooie spiegels en sierlijke lijsten zijn onmisbaar in het interieur. ieder Nederlands huishouden heeft gemiddeld 2 spiegels en een veelvoud aan lijsten. Van fotolijsten, tot schilderijlijsten en lijsten met spiegels. Spiegels en lijsten zijn een absolute must voor interieurwinkels, om de klant volledig te kunnen voorzien in de interieur-behoefte. Daarom bieden wij een partnerprogramma aan voor interieurwinkels, om voordeliger (en groot) alle spiegels en lijsten te kunnen inkopen die Kunstspiegel.nl in de collectie aanbiedt.


 

Anders

Van eenvoudig tot luxueus, van kunstposters tot kwetsbaar object. Al naar gelang het project en de aard van het in te lijsten werk, zoeken wij naar een passende oplossing voor het lijstwerk. Ook budgetmatig. Van hele grote schilderijlijsten van 2 meter bij 2 meter, tot en met hele kleine lijsten van 10 centimeter bij 10 centimeter. Voor het inlijsten van de serieposters voor het 'De La Mar Theater' gebruikten wij eenvoudige zwarte aluminium lijsten. Simpel, stijlvol en heel betaalbaar.

 

Onze huidige partners

Onderstaand vind je de partners waar wij momenteel samenwerkingen mee hebben.

Logo-Casa-Totale-binnenhuisarchitecten-partner-van-Kunstspiegel