Textiel Inlijsten

Borduurwerk, Trouwjurk, T-shirt of baby spullen inlijsten?

Textiel inlijsten? Geen probleem! Iedereen weet dat je een mooi kunstwerk of leuke foto kunt inlijsten en ophangen aan de wand. Maar kunst is niet alleen op papier of linnen en herinneringen niet alleen in foto's. Een mooi borduurwerk of trouwjurk kan ook gewoon ingelijst worden en een mooie plek aan de muur krijgen, doordat je bij ons textiel kunt inlijsten.

We hebben veel lijsten en zo zit er altijd wel eentje tussen die mooi bij je voetbal shirt of babyschoen staat die diep genoeg is om dat in te lijsten. Bij de lijsten staat in de specificaties de lijst diepte in cm, hier kan je zien of de lijst wel diep genoeg is, maar je kan ons natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen per email, chat of telefoon en dan helpen we je om de perfecte lijst voor jou uit te zoeken.

Inlijst service

Als enige in Nederland bieden wij inlijst service aan onze klanten. Het is eigenlijk heel simpel, wij komen je kunstwerk of foto bij jou thuis ophalen en bezorgen het de volgende dag weer ingelijst in de lijst van jouw keuze. Wij lijsten het professioneel in, als je je lijst gekozen hebt kan je een passe-partout en/of glas toevoegen en dan bij inlijst service 'Ja' selecteren. Wij bellen je dan op om een dag/tijd af te spreken voor het ophalen, de dag daarna krijg je het ingelijst terug.
De inlijst service kan bij elke lijst en kost maar €30.

Zelf inlijsten

Ja, het is natuurlijk mogelijk om het werk zelf in te lijsten. Als je niet voor de inlijst-service kiest dan gebruiken wij wisselnietjes waarmee je het werk makkelijk erin kan zetten en eventueel na een tijdje ook weer kan wisselen met een ander werk.


Bestel nu een lijst op maat voor je borduurwerk, trouwjurk, (voetbal) shirt, baby-spullen of ....eigenlijk is alles mogelijk: