Spiegel op Maat

Een spiegel op maat, precies boven je dressoir?

Een sfeervolle spiegel op maat precies boven je dressoir? Of een mooie spiegel op maat boven of naast je bed? Of wil je een sierlijke spiegel op maat boven of naast je bank? De spiegels van Kunstspiegel.nl kunnen zowel bepalend als onopvallend zijn in een interieur.

Spiegel op maat in alle stijlen

De spiegels op maat van Kunstspiegel.nl komen werkelijk in alle soorten, stijlen en maten. Smalle spiegels, lange spiegels, brede spiegels, ronde spiegels en vierkante spiegels. Ook zijn de spiegels goed met elkaar te combineren. Bijvoorbeeld een heleboel kleine spiegels bij elkaar, of een paar grote spiegels in brede en smalle maten.

Dankzij onze lijstenfabriek in Nederland, kan Kunstspiegel.nl speciaal voor jou spiegels op maat maken, in welke soort en maat die jij wil. Wil je bijvoorbeeld een facetrand aan je spiegel? geen probleem! Zo past je nieuwe spiegel precies bij de stijl van jouw huis of kantoor. De spiegel complementeert je interieur!

Spiegel op maat van duurzaam hout

Alle spiegels van Kunstspiegel.nl worden vervaardigd van duurzaam en kwalitatief hout, afkomstig uit bossen met herbebossingsprogramma's. Dus voor elke boom die gekapt wordt, komt er eentje voor terug. Wij vinden het milieu namelijk zeer belangrijk!

Hoe werkt een spiegel op maat? Heel simpel!

  1. Je kiest de spiegel uit die jij graag wilt hebben, met meer dan 200 keuzes zit er vast wel iets voor jou tussen;
  2. Je kiest voor 'op maat' en dan zet je bij 'afmeting' de maat die jij wilt. Let op: Dit is de maat van de spiegel inclusief lijst;
  3. Je kiest voor 'in winkelwagen' en rond je bestelling af;
  4. Vervolgens maken wij je spiegel op maat en bezorgen die gratis bij je!


Kies-je-spiegel-op-maat-bij-Kunstspiegel.nl-volg-deze-stappen 

Echt alles kan eigenlijk, je kan zelfs kiezen voor een facetrand. Oh een facetspiegel is trouwens een spiegel waarvan de randen schuin afgeslepen zijn.

Spiegel-op-maat-bij-Kunstspiegel.nl-alle-soorten-spiegels-in-elke-maat 

Bestel nu je spiegel op maat en kies voor een spiegel met of zonder facetrand: