Verzenden & retourneren

Gratis verzending!

De verzending bij Kunstspiegel.nl gaat heel simpel: Het is namelijk altijd gratis! Jouw lijst of spiegel op maat wordt altijd binnen een paar dagen bij jou thuis in Nederland of België bezorgd :) Hoeveel dagen staat bij het product en is vaak binnen 6 dagen, zelfs voor spiegels en lijsten op maat. Alleen voor facet-spiegels op maat hebben we ietsje langer nodig, maar nog altijd binnen 2 weken.

Kunstspiegel.nl werkt samen met DHL voor de verzending van de pakketten. Deze koeriersdienst is namelijk gespecialiseerde in fragiele en breekbare producten, zoals spiegels en lijsten. Hoe DHL werkt? Heel simpel:

  1. Wij melden je bestelling bij DHL aan;
  2. DHL pikt jouw bestelling bij ons op;
  3. Je ontvangt een Track & Trace-code van DHL om je bestelling te volgen;
  4. De volgende dag bezorgt DHL je bestelling bij je thuis;
  5. Ben je niet thuis? Dan komt DHL de volgende dag weer langs :-)

Mochten er toch problemen zijn met de bezorging dan kan je ons gewoon bellen en lossen wij het op met DHL.

Retourneren

Wil je iets retourneren? Dat is geen probleem! Je hebt het recht om binnen een termijn van 30 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop jij of een door jouw aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. 

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Je kan hiervoor gebruikmaken van het door ons toegezonden modelformulier voor herroeping (download hier), maar bent hiertoe niet verplicht.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende je uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. 

Gevolgen van de herroeping

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van jouw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zal je voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 30 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 30 dagen is verstreken.

Retourneren is gratis wanneer je gebruikmaakt van normale bezorgers (DHL, PostNL). Je dient de bestelling eerst zelf te frankeren en krijgt dit bedrag bij terugbetaling van het aankoopbedrag van ons terug.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

KunstSpiegel
Spaarneweg 14
2142EN Cruquius

Telefoon: 023-5288303
E-mail: [email protected]