Schildersdoek op Maat

Jouw schildersdoek op maat bij Kunstspiegel.nl!

Ben jij een fervent kunstschilder? Of wellicht een beroepskunstenaar? Dan ben je bij Kunstspiegel.nl aan het juiste webadres! Wij leveren namelijk schildersdoek op maat, in iedere afmeting die je wilt. Van kleine schildersdoeken tot hele grote schildersdoeken. Hierdoor krijg je kunstwerk het gewenste doek!

Schildersdoek op maat gemaakt in onze lijstenfabriek

Kunstspiegel.nl heeft zijn eigen lijstenfabriek in Nederland. Hierdoor kunnen wij iedere wens van jou op het gebied van schildersdoeken in vervulling laten gaan. Van grote doeken en kleine doeken, tot Wij hebben onze eigen lijstfabriek in Nederland, in Cruquius om precies the zijn (naast Haarlem). Hierdoor kunnen wij al onze schildersdoeken speciaal voor jou op maat maken, van klein tot groot.

Hoe bestel ik een schildersdoek op maat?

Als je een schildersdoek hebt gevonden kun je deze in een paar simpele stappen bestellen. Wij hebben zowel kantoenen schilderdoeken van hoge kwaliteit, als linnen schildersdoeken van hoge kwaliteit. Wil je nog sneller bestellen? Dan kun je naast onze standaard maten ook kiezen uit:

Schildersdoek-op-maat-kopen-bij-Kunstspiegel.nl-alle-maten-schildersdoeken-katoenen-schildersdoeken-linnen-schildersdoeken

Hiervoor moet je dus even de omtrek weten van de maat die je wilt hebben. Daarna kan je de exacte maat doorgeven, zoals het veld hieronder.

Schildersdoek-op-maat-kopen-bij-Kunstspiegel.nl-alle-maten-schildersdoeken-buitenmaten-opgeven

Dan alleen toevoegen aan je winkelwagen, wij zorgen voor de rest! Wij zullen sowieso nog even contact met je opnemen om te controleren dat alles goed is doorgekomen.