Lijst op Maat

Jouw lijst op maat bij Kunstspiegel.nl!
 

Een sfeervolle lijst op maat waardoor jouw kunstwerk, foto of diploma helemaal tot z'n recht komt? Die vind je bij Kunstspiegel.nl! Of je nou een postzegel wilt inlijsten of een levensgroot schilderij van een olifant. Alles is mogelijk! Een klassieke fotolijst op maat voor de familiefoto's? Of toch een moderne houten lijst voor een kunstwerk? Een witte of toch zwarte passepartout? Helder of ontspiegeld glas? Wij hebben het allemaal!

200 verschillende lijsten op maat

Met keuze uit meer dan 200 verschillende houten lijsten op maat zit de lijst die jij zoekt er sowieso tussen! Kies de lijst die je graag wilt en geef aan in welke maten je de lijst wilt. Vervolgens maken wij de lijst op maat voor jou. Verder is het goed om te weten dat wij alleen gebruik maken van hoogwaardige kwaliteit hout, alleen afkomstig uit bossen met actieve programma's voor herbebossing.


Hoe online een lijst op maat bestellen? Het is eigenlijk super makkelijk!

  1. Je geeft bij 'afmeting' de maat op van de lijst op maat die jij nodig heb;
  2. In de volgende stap kies je of je een passepartout, glas en/of inlijst-service wil;
  3. Je plaatst je keuze 'in winkelwagen' en rond je bestelling af;
  4. Vervolgens regelen wij de rest en heb binnen een paar dagen je lijst op maat!Liever een totaaloplossing? Kies voor de inlijst service. Hierbij wordt je kunstwerk bij jouw thuis opgehaald en super snel professioneel ingelijst weer bezorgd.

Bestel nu je lijst op maat en kies of je het zelf of door ons laten inlijsten: