Klachtenafhandeling

Heb je een klacht?

Mocht je ondanks onze zorg niet tevreden zijn over onze webshop, dienstverlening of is er iets mis met je bestelling die je hebt ontvangen, dan vinden wij dat héél vervelend. We stellen dan ook alles in het werk om de klacht snel en naar tevredenheid op te lossen!  

En, hoe nu verder?

1) Natuurlijk zorgen we voor een snelle afwikkeling van je klacht. Je ontvangt binnen 14 dagen een inhoudelijke reactie van ons.
2) We gaan na waar het precies is misgegaan en/of wat de oorzaak hiervan is. 
3) Zodra hier duidelijkheid over is nemen we contact op om samen met jou tot een oplossing te komen. 
4) Vervolgens houden we je op de hoogte van de verder te nemen stappen. 

Meld je klacht per post, telefoon of e-mail (betreft het een klacht over een product, graag een foto bijvoegen): 

KunstSpiegel.nl

Spaarneweg 14
2142EN Cruquius


Telefoon: 023-5288303
E-mail: [email protected]

Mocht je om de een of andere reden toch nog ontevreden zijn en kunnen we dit samen niet oplossen, dan kun je je richten tot de onafhankelijke Geschillencomissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag of het Europese online geschillenplatform (ODR). Meer details over hoe dit precies werkt vind je op www.sgc.nl en ec.europa.eu/consumers/odr

Bij KunstSpiegel vinden we het belangrijk dat iedereen die onze producten koopt er tevreden mee is, we hebben dan ook nooit de geschillencommissie nodig gehad. We houden graag ons serviceniveau meer dan op peil. Dus ook als je een opmerking voor verbetering hebt, horen we dit graag.