Kunst of foto inlijsten

De-inlijst-service-van-Kunstspiegel.nl-speciale-service-uniek-in-Nederland

Schilderij inlijsten? De speciale Inlijst Service van Kunstspiegel.nl

Als enige in Nederland bieden wij de inlijst service voor het inlijsten van schilderijlijsten aan iedereen die een inlijstverzoek op maat heeft! Deze inlijst service is een unieke service van Kunstspiegel.nl, waarbij jij profiteert van het specialisme van ons en onze lijstenmakers. Je hoeft nooit meer zelf te rommelen met inlijsten. Het inlijsten van jouw kunstwerk of foto wordt hierdoor heel makkelijk!

Wat houdt het inlijsten met de inlijst service in?

Wat inlijsten met de inlijst service van Kunstspiegel.nl inhoudt? Wij leggen het even uit in zes stappen, want zo makkelijk is het:

  1. Je kiest bij de inlijst service een spiegellijst die je wilt en je geeft aan of je een passepartout en glas voor je in te lijsten werk wilt;
  2. Vervolgens bellen wij je om een datum en tijd af te spreken voor het afhalen van je werk;
  3. Wij komen je kunstwerk of foto bij jou thuis ophalen;
  4. Onze lijstenmakers gaan je kunstwerk of foto op maat inlijsten in onze lijstenfabriek;
  5. Een paar dagen later bezorgen wij je op maat ingelijste kunstwerk gratis bij je thuis;
  6. Jij hebt zo heel snel een prachtig ingelijst kunstwerk of foto, die je direct kunt ophangen :-)

Je ziet hoe makkelijk en klantvriendelijke inlijsten met de inlijst service van Kunstspiegel.nl is! Deze service kan gebruikt worden bij iedere lijst en deze speciale maatservice kost maar € 30.

Opspan service van Kunstspiegel.nl

Wil jij graag een linnen of katoenen doek laten inlijsten? Als het om een kunstwerk gaat dat is gemaakt op linnen of katoen doek, dan moet het eerst op een houten spieraam opgespannen worden. Maar maak je geen zorgen, voor maar € 15 zorgen we dat je kunstwerk professioneel wordt opgespannen op een vuurhouten spieraam!

Zelf inlijsten? Dat kan natuurlijk ook!

Natuurlijk is het mogelijk om het werk zelf in te lijsten! Als je niet voor de service voor inlijsten kiest, dan gebruiken wij wisselnietjes waarmee je het werk makkelijk erin kan zetten en eventueel na een tijdje ook weer kan wisselen met een ander werk. 

Bestel nu je lijst op maat en kies of je het zelf of door ons laat inlijsten: