San Salvo - klassiek gouden lijst vergroten San Salvo - klassiek gouden lijst vergroten San Salvo - klassiek gouden lijst vergroten San Salvo - klassiek gouden lijst vergroten San Salvo - klassiek gouden lijst vergroten
San Salvo - klassiek gouden lijst vergroten San Salvo - klassiek gouden lijst vergroten San Salvo - klassiek gouden lijst vergroten San Salvo - klassiek gouden lijst vergroten San Salvo - klassiek gouden lijst vergroten

San Salvo - klassiek gouden lijst

€32,00 Incl. btw

Beschikbaarheid: Op voorraad

Bij de Klassieke gouden lijst van San Salvo zijn ontzettend veel mogelijkheden. Deze van hout gemaakte lijst is verkrijgbaar in verschillende maten.

  • Gratis bezorging
  • 30 dagen bedenktermijn
  • Veilige betaalomgeving

Afmetingen
Vul de maten van het in te lijsten werk in.

Na het invullen zal onderaan de buitenmaat van de lijst getoond worden.

  • cm
  • cm

Extra Opties & Info

Maatwerkprijs

Klassieke gouden lijst van San Salvo

Bij de Klassieke gouden lijst van San Salvo zijn ontzettend veel mogelijkheden. Deze van hout gemaakte lijst is verkrijgbaar in verschillende maten en is zelfs verkrijgbaar in de maat die jij nodig hebt. Daarnaast zijn er nog diverse andere opties waar je gebruik van kunt maken. Bijvoorbeeld de inlijst-service of het toevoegen van een passepartout of glas.

Nog mooier in een lijst in de juiste maat

Hoe mooi zou het zijn als je een lijst ontvangt in de maat waar jij naar op zoek bent. Bij Kunstspiegel is het mogelijk. Van groot tot klein, wij kunnen het allemaal bewerkstellen. Dit doen wij aan de hand van onze standaardmaten of met de ‘op maat’ service. Kunstspiegel heeft voor jou een aantal standaardmaten samen gesteld waaruit je kunt kiezen. Echter kunnen wij het ons voorstellen dat deze maten niet voor iedereen van toepassing zijn. Kies dan voor ‘op maat’ met deze service geef je bij ons de gewenste afmetingen aan en gaan wij aan de slag met het op maat maken van de lijst. Meer info over deze service lees je hier.

Voeg een passepartout of glas toe aan de San Salvo

Zou je de San Salvo het liefst met passepartout of met glas bestellen? Dat kan! Bij Kunstspiegel bieden wij een Off white of Zwarte passepartout aan die je 5 of 8 cm rondom kunt bestellen. Daarnaast hebben wij voor glas ook twee mogelijkheden: helder of ontspiegelend glas. Vind jij de lijst al mooi genoeg en wil je geen gebruik maken van deze mogelijkheden? Geen probleem, op dat moment ontvang je alleen de San Salvo lijst.

Ken jij de meest unieke service bij Kunstspiegel al?

Heb je al gehoord van de inlijst-service? Deze service noemen wij niet zomaar uniek, Kunstspiegel is namelijk de enige in Nederland waarbij deze service mogelijk is. Met de inlijst-service lijsten wij jou mooiste kunstwerken en herinneringen in op een professionele manier. Meer informatie over deze service vind je hier.

GRATIS staal proberen

Heb jij twijfels tussen een of meerdere producten? Dan kun je aan de bovenkant van deze pagina kiezen voor een GRATIS staaltje. Hiermee proberen wij je twijfels weg te nemen. Je krijgt van ons een staaltje thuis gestuurd waar je alleen de verzendkosten van €5 over betaald.

Kleur: Goud
Materiaal: Hout
Lijstbreedte: 4,4 cm
Lijstdiepte: 3,2 cm

Aanvullende producten & services

Gerelateerde producten