San Rocco - Smalle Baklijst voor Doek en Paneel - Kleur Zwart vergroten San Rocco - Smalle Baklijst voor Doek en Paneel - Kleur Zwart vergroten San Rocco - Smalle Baklijst voor Doek en Paneel - Kleur Zwart vergroten San Rocco - Smalle Baklijst voor Doek en Paneel - Kleur Zwart vergroten San Rocco - Smalle Baklijst voor Doek en Paneel - Kleur Zwart vergroten
San Rocco - Smalle Baklijst voor Doek en Paneel - Kleur Zwart vergroten San Rocco - Smalle Baklijst voor Doek en Paneel - Kleur Zwart vergroten San Rocco - Smalle Baklijst voor Doek en Paneel - Kleur Zwart vergroten San Rocco - Smalle Baklijst voor Doek en Paneel - Kleur Zwart vergroten San Rocco - Smalle Baklijst voor Doek en Paneel - Kleur Zwart vergroten

San Rocco - Smalle Baklijst voor Doek en Paneel - Kleur Zwart

€29,00 Incl. btw

Beschikbaarheid: Op voorraad

In een baklijst lijkt je kunstwerk te ‘zweven’ waardoor je kunstwerk tot leven lijkt te komen! Dat wil jij toch ook?

  • Gratis bezorging
  • 30 dagen bedenktermijn
  • Veilige betaalomgeving

Afmetingen
Vul de maten van het in te lijsten werk in.

Na het invullen zal onderaan de buitenmaat van de lijst getoond worden.

  • cm
  • cm

Extra Opties & Info

Maatwerkprijs

Prachtige zwarte lijst van duurzaam hout

De zwarte baklijst van San Rocco is de ideale lijst voor je mooiste kunstwerken of herinneringen. Waarom? In een baklijst lijkt je kunstwerk te ‘zweven’ waardoor je kunstwerk tot leven lijkt te komen! Daarnaast beschikt de lijst over alle eigenschappen waaraan een top lijst voldoet. De lijst is heeft kwaliteit, stijl, is duurzaam en geeft de ruimte waar je de lijst hangt veel sfeer. Daarnaast kun je de lijst bestellen in verschillende kleuren en maten.

Duurzaam en kwalitatief hout

Kunstspiegel gaat alleen voor het beste voor zijn klanten. Om deze reden gebruiken wij alleen het beste hout voor onze producten. Echter mag dit niet ten koste gaan van de natuur. Wij halen ons hout dan ook uit herbebossingsgebieden. Is dit hout van goede kwaliteit? Absoluut, het hout is ontzettend duurzaam en is daarnaast kwalitatief uitstekend.

San Rocco zwarte lijst van hout speciaal voor jou op maat gemaakt

Ben jij ook zo enthousiast over de San Rocco zwarte lijst gemaakt van hout? De San Rocco lijst is de ideale lijst om je mooiste kunstwerk of herinnering mee in te lijsten. Echter is het kiezen van de juiste maat best lastig. Het kan natuurlijk voorkomen dat de standaardmaten die wij aanbieden niet de juiste afmeting hebben. Om er voor te zorgen dat jij alsnog de San Rocco in de juiste maat ontvangt hebben wij de ‘lijsten op maat’ service. Hiermee kies je niet voor een standaardmaat, maar ga je zelf aan de slag met het bepalen van de juiste afmetingen. Eenmaal de juiste maat gevonden en de bestelling afgerond? Dan gaan wij aan de slag met het op maat maken van de lijst. Meer informatie over de ‘lijsten op maat’ service. Klik hier.

Laat je kunstwerk door ons professioneel inlijsten

Bij Kunstspiegel zijn wij gespecialiseerd in het inlijsten van kunstwerken of herinneringen. Dit doen wij aan de hand van de meest unieke service die wij aanbieden: inlijst-service. Met deze unieke service maken wij met jou een afspraak om het kunstwerk bij je thuis op te halen. Op de datum waarop wij de afspraak hebben gemaakt halen wij het kunstwerk op en nemen deze vervolgens mee naar onze lijstenfabriek in de Cruquius. Hier lijsten wij het kunstwerk professioneel voor je in. Eenmaal ingelijst leveren wij de inlijsting weer GRATIS thuis bij je af. Meer informatie over de inlijst-service vind je hier.

Twijfel jij over de San Rocco? Probeer een GRATIS lijst-sample

Dat er twijfels zijn over de San Rocco zwarte lijst van hout kunnen wij ons haast niet voorstellen. In het geval dat jij toch twijfels hebt, kun je boven aan deze pagina kiezen voor ‘bestel een gratis sample van dit product’. Wij verzenden vervolgens een staaltje, voor de verzendkosten vragen wij een bijdrage van €5. Bestel je na het ontvangen van het staaltje het product? Dan krijg je de gemaakte bijdrage van ons terug door bij je bestelling voor ‘staal’ te kiezen.

Aanvullende producten & services

Gerelateerde producten