San Rocco - Wit vergroten San Rocco - Wit vergroten San Rocco - Wit vergroten San Rocco - Wit vergroten
San Rocco - Wit vergroten San Rocco - Wit vergroten San Rocco - Wit vergroten San Rocco - Wit vergroten

San Rocco - Wit

€29,00 Incl. btw

Beschikbaarheid: Op voorraad

Baklijsten laten je kunstwerk doen zweven! Deze witte baklijst brengt je kunstwerk of foto van 2D naar 3D. Welke maat kies jij?

  • 4 - 6 dagen (gratis)
  • 30 dagen retourgarantie
  • Veilig betalen

Afmetingen
De maat van het werk dat ingelijst moet worden

  • cm
  • cm

Overige opties

  • Maten

Bestellen

Uw maatwerkprijs

Laat je kunstwerken tot leven komen met een baklijst!

Baklijsten laten je kunstwerk tot leven komen. Je kunstwerk lijkt te zweven doordat er ruimte tussen de lijst en het kunstwerk blijft. Aangezien een baklijst zorgt voor dit bijzondere effect, kan de lijst niet worden besteld met spiegel.

Bestel een baklijst met de juiste afmetingen

Bij Kunstspiegel is werkelijk alles mogelijk. Van groot tot klein, wij maken het allemaal voor je op maat. het enige wat je zelf hoeft te doen is het invullen van de gewenste afmetingen. Dit doe je bij de lijsten op maat service. 

Wil jij je kunstwerk of foto door ons professioneel laten inlijsten?

Wil jij je kunstwerk professioneel in laten lijsten? Bij Kunstspiegel bieden we nog een extra service aan. Namelijk de speciale inlijst service. Deze service houdt in dat wij je kunstwerk of foto bij je thuis komen ophalen. Vervolgens lijsten wij je kunstwerk in in de bij ons uitgekozen lijst. Als de inlijsting is gelukt komen wij de lijst weer bij je thuis bezorgen.

Met een gratis staaltje neem je twijfels weg

Het maken van een keuze kan lastig zijn. Bij twijfel kan je daarom bij Kunstspiegel een staaltje bestellen. Deze staaltjes zijn gratis en helpen je wellicht op weg bij het maken van een keuze. Voor de verzendkosten vragen wij een bijdrage van €5. Mocht je overgaan tot de koop van de lijst, ontvang je de gemaakte verzendkosten gewoon weer van ons terug.

Gerelateerde producten