Rimini Grande - spiegel - hout vergroten Rimini Grande - spiegel - hout vergroten Rimini Grande - spiegel - hout vergroten Rimini Grande - spiegel - hout vergroten Rimini Grande - spiegel - hout vergroten Rimini Grande - spiegel - hout vergroten Rimini Grande - spiegel - hout vergroten Rimini Grande - spiegel - hout vergroten
Rimini Grande - spiegel - hout vergroten Rimini Grande - spiegel - hout vergroten Rimini Grande - spiegel - hout vergroten Rimini Grande - spiegel - hout vergroten Rimini Grande - spiegel - hout vergroten Rimini Grande - spiegel - hout vergroten Rimini Grande - spiegel - hout vergroten Rimini Grande - spiegel - hout vergroten

Rimini Grande - spiegel - hout

€69,00 Incl. btw

Beschikbaarheid: Op voorraad

De Rimini Grande lijst is gemaakt van duurzaam en kwalitatief hout uit herbebossingsgebieden en heeft een sfeervolle uitstraling.

  • Gratis bezorging
  • 30 dagen bedenktermijn
  • Veilige betaalomgeving

Afmetingen
Spiegels met lijst
Vul de totale lengte en breedte in van de spiegel incl. lijst.

Spiegels zonder lijst
Vul de gewenste lengte en breedte in van de spiegel.

  • cm
  • cm

Extra Opties & Info

  • Verwachte levertijd
    Binnen 10 dagen.
    Met facetrand: vier weken.

Maatwerkprijs

Spiegel met lijst gemaakt van duurzaam hout

Bij Kunstspiegel gaan wij altijd voor de beste kwaliteit. De Rimini Grande spiegel met lijst is dan ook een van de hoogvliegers uit het assortiment van Kunstspiegel. Deze spiegel met lijst beschikt werkelijk over alle eigenschappen waar jij naar op zoek bent. De lijst is gemaakt van duurzaam en kwalitatief hout uit herbebossingsgebieden en heeft een sfeervolle uitstraling die past in ieder huis!

Hout uit herbebossingsgebieden

Waarom halen wij ons hout uit herbebossingsgebieden? Dit hout is niet alleen kwalitatief erg goed, maar ook nog eens erg duurzaam wat natuurlijk niet geheel onbelangrijk is. Daarnaast willen wij bij Kunstspiegel ons steentje bijdragen aan de natuur. Onze lijsten worden gemaakt van hout en dit gaat niet ten koste van de natuur.

In welke maat bestel jij de Rimini Grande spiegel met licht bruine lijst?

Bij Kunstspiegel bieden wij een hoog-service niveau aan. Dat wil zeggen dat op het gebied van maten voor onze spiegels en lijsten alles mogelijk is. Van groot tot klein, iedere maat is mogelijk. Wij hebben dan ook een aantal standaardmaten voor je op een rijtje gezet waar je uit kunt kiezen. Echter gaan wij verder dan standaardmaten. Kunstspiegel heeft namelijk ook de spiegels op maat service. Ga zelf aan de slag met het bepalen van de afmetingen met behulp van deze service. Lees hier meer over de spiegels op maat service.

Twijfels? Neem een GRATIS staaltje

Voor de twijfelaars hebben wij een uniek aanbod. Je kunt er voor kiezen om een gratis staaltje te bestellen van het product waar jij nog niet zeker over bent. Aan de bovenkant van deze pagina kies voor ‘bestel een gratis sample van dit product’. Vervolgens krijg je thuis een gratis staaltje thuis gestuurd, echter zitten hier alsnog kosten aan verbonden. Het staaltje krijg je gratis, echter vragen wij voor de verzendkosten een bijdrage van €5. Die je bij de aankoop van het product van ons terug krijgt door voor staal te kiezen.

Kleur: Licht Bruin, Zilver
Materiaal: Hout, Spiegel
Lijstbreedte: 5,3 cm
Lijstdiepte: 1,9 cm
Spiegel dikte: 4 mm

Aanvullende producten & services

Gerelateerde producten