Rieti donker zilveren lijst vergroten Rieti donker zilveren lijst vergroten Rieti donker zilveren lijst vergroten Rieti donker zilveren lijst vergroten
Rieti donker zilveren lijst vergroten Rieti donker zilveren lijst vergroten Rieti donker zilveren lijst vergroten Rieti donker zilveren lijst vergroten

Rieti donker zilveren lijst

€36,00 Incl. btw

De Rieti donker zilveren lijst is vervaardigd in Noord-Italie door echte lijstenmakers. Dit zie je goed af aan de barok lijst, met sierlijke details.

  • Gratis bezorging
  • 30 dagen bedenktermijn
  • Veilige betaalomgeving

Afmetingen
Vul de maten van het in te lijsten werk in.

Na het invullen zal onderaan de buitenmaat van de lijst getoond worden.

  • cm
  • cm

Extra Opties & Info

Maatwerkprijs

Vintage donker zilveren lijst uit Italie

Vintage is helemaal in! In de interieurwereld zie je veel meubels of andere stukken die voorzien zijn van een vintage washing om deze producten een vintage look mee te geven. Zo ook de Rieti donker zilveren lijst.

Deze houten lijst met een zilvere washing is een echte vintage lijst, met prachtige details in de vorm van sierlijnen. Door de washing lijkt de lijst ook niet echt zilver, eerder gebronsd met zilveren vegen. Dit maakt de lijst echt authentiek en typeert deze klassieke houten lijst op elke manier.

Door de vintage washing van de Rieti donker zilveren lijst van hout heeft de lijst een uitstraling of deze al eeuwen oud is. Maar dit wil niet zeggen dat deze lijst alleen maar in antieke ineterieurs past. Sterker nog, deze houten lijst is juist geschikt voor ieder soort interieur en iedere smaak. Of je nou een moderne inrichting hebt, een klassieke of een landelijke. Deze vintage houten lijst met zilver washing is een aanwinst voor je interieur!

Italiaans vakmanschap in de Rieti zilveren lijst van hout

Kunstspiegel.nl heeft niet zo maar lijsten. Alle lijsten van ons worden nameijk gemaakt in de bakermat van de lijstenbranche: Noord-Italie. Hier werken dag in dag uit op en top vakmannen om de mooiste lijsten te vervaardigen. Van moderne lijsten, tot barok lijsten. En van baklijsten, tot klassieke lijsten. Alles wordt door ambachtelijke vaklui vervaardigd, met scherp oog voor details en afwerking.

Een duurzame lijst van hout

Kunstspiegel.nl vindt het behoud van natuur en een zo klein mogelijke milieu-footprint belangrijk. Daarom komt het hout voor de lijsten van Kunstspiegel.nl allemaal uit Italiaanse bossen met herbeboosingstrajecten. Dit betekent dat er voor iedere boom die eruit gaat eentje wordt teruggeplaatst. Zo wordt de natuur behouden en wordt er gekeken naar de toekomst. Met de aankoop van een Riete donker zliveren vintage lijst van hout maak je dus echt de beste keuze!

Deze vintage lijst met spiegel? Dat kan!

Er staan veel kunstwerken en foto's mooi in deze vintage lijst van hout. Maar wat echt mooi staat is een spiegel in deze lijst. Zo wordt deze donker zilveren lijst met prachtige details nog meer een eyecatcher. Kunstspiegel.nl biedt daarom de Rieti vintage lijst van hout standaard al aan met spiegel. Je vindt de Rieti donker zilveren barok lijst met facet spiegel hier.

Maatwensen? Gebruik onze 'Op Maat'-service!

Naast ons uitgebreide assortiment standaard lijstenmaten, die wij allen op voorraad hebben zodat je deze binnen 3 werkdagen in huis hebt, bieden wij ook een hele speciale service. Namelijk de 'Op maat'-service van Kunstspiegel.nl! Kies bij 'Afmetingen' voor de optie 'Op maat' en voer hier de lijstenmaten in die jij graag zou willen hebben. Vervolgens maken wij de Rieti donker zilveren lijst van hout volledig op maat voor jou! Hier vind je meer informatie over jouw Rieti donker zilveren lijst op maat!

Profiteer van onze unieke 'Inlijst'-service!

Naast de handige 'Op maat'-service, biedt Kunstspiegel.nl nog een echt unieke service. Dit is namelijk de 'Inlijst'-service. Met deze service ontzorgen wij de klant volledig en hoef jij je geen zorgen meer te maken over hoe je iets moet inlijsten. Dit houdt de 'Inlijst'-service in:

  1. Je kiest in de webshop van Kunstspiegel.nl de stijlvolle lijst voor je kunstwerk of foto;
  2. Onze koeriers pikken bij je thuis je kunstwerk of foto op;
  3. In de lijstenmakerij van Kunstspiegel.nl lijsten wij op maat je kunstwerk of foto in;
  4. Voor je het weet staan onze koeriers weer voor je deur om je ingelijste kunstwerk of foto gratis bij je thuis af te leveren!

Heb je nog vragen over de Inlijst-service? Hier vind je meer informatie over de Inlijst-service voor je kunstwerk of foto.

Kleur: Donker Zilver
Materiaal: Hout
Lijstbreedte: 5,9 cm
Lijstdiepte: 2,5 cm

Aanvullende producten & services

Gerelateerde producten