Ravenna - zwarte diepe lijst vergroten Ravenna - zwarte diepe lijst vergroten Ravenna - zwarte diepe lijst vergroten Ravenna - zwarte diepe lijst vergroten
Ravenna - zwarte diepe lijst vergroten Ravenna - zwarte diepe lijst vergroten Ravenna - zwarte diepe lijst vergroten Ravenna - zwarte diepe lijst vergroten

Ravenna - zwarte diepe lijst

€51,00 Incl. btw

Beschikbaarheid: Op voorraad

Een diepe zwarte houten lijst, perfect voor het inlijsten van dikke voorwerpen zoals bijvoorbeeld voetbalshirts.

  • 4 - 6 dagen (gratis)
  • 30 dagen retourgarantie
  • Veilig betalen

Afmetingen
De maat van het werk dat ingelijst moet worden

  • cm
  • cm

Overige opties

  • Maten

Bestellen

Uw maatwerkprijs

Met deze lijst je een hockey of voetbalshirt in

Deze lijst is heel geschikt om bijvoorbeeld een hockey of voetbalshirt in te lijsten. Inlijsting tot 3 cm zijn geschikt. Wil jij jij een professionele inlijsting? Dan kun je er voor kiezen om gebruik te maken van de de speciale inlijst service van Kunstspiegel.  

De maat die je nodig hebt

In onze lijstenfabriek in Nederland maken wij je lijst in de maat die jij wilt. Zo kun je er voor kiezen om gebruik te maken van één van de standaardmaten of van de lijsten op maat service. Met de lijsten op maat service bepaal je zelf de afmetingen van je lijst. Hierdoor komt je foto of kunstwerk nog beter tot zijn recht!

Twijfel tussen één of meerdere lijsten

Kies bij twijfel voor een gratis staaltje van één of meerdere lijsten, zo kun je op je gemak goed bekijken welke lijst je nou daadwerkelijke wil hebben. De staaltjes zijn gratis, je betaald alleen de verzendkosten van €5. Mocht je overgaan tot de aankoop van een lijst, betalen wij de verzendkosten gewoon weer aan je terug.

Wat zijn de mogelijkheden van de Ravenna

Bij de Rimini donker bruine lijst ontvang je twee ophanghaakjes zodat je direct aan de slag kunt met het ophangen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van de volgende opties:

- Passepartout 
- Helder of ontspiegeld glas 
- Met spiegel
- Inlijst Service

Kleur: Zwart
Materiaal: Hout
Lijstbreedte: 1,9 cm
Lijstdiepte: 4,0 cm

Gerelateerde producten