Ravenna - Strakke Diepe lijst - Kleur Zilver vergroten Ravenna - Strakke Diepe lijst - Kleur Zilver vergroten Ravenna - Strakke Diepe lijst - Kleur Zilver vergroten Ravenna - Strakke Diepe lijst - Kleur Zilver vergroten
Ravenna - Strakke Diepe lijst - Kleur Zilver vergroten Ravenna - Strakke Diepe lijst - Kleur Zilver vergroten Ravenna - Strakke Diepe lijst - Kleur Zilver vergroten Ravenna - Strakke Diepe lijst - Kleur Zilver vergroten

Ravenna - Strakke Diepe lijst - Kleur Zilver

€51,00 Incl. btw

Beschikbaarheid: Op voorraad

De Ravenna is bij uitstek geschikt om voorwerpen in te lijsten. Van foto's tot sport shirts, sport-attributen of een mooi krantenartikel.

Wil je iets specifieks inlijsten wat niet op onze site staat? Neem dan even contact met ons op om de mogelijkhede

  • Gratis bezorging
  • 30 dagen bedenktermijn
  • Veilige betaalomgeving

Afmetingen
Vul de maten van het in te lijsten werk in.

Na het invullen zal onderaan de buitenmaat van de lijst getoond worden.

  • cm
  • cm

Extra Opties & Info

Maatwerkprijs

Diepe zilveren lijst van hout

Je mooiste herinneringen, shirts, foto’s of posters. Je wil ze het liefst een mooie plek in huis geven met een geweldige omlijsting. De Ravenna zilveren diepe lijst van hout is dan echt iets voor jou! Ideaal geschikt voor het inlijsten van shirts. Waarom? De Ravenna heeft een diepe lijst waardoor dit geschikt is voor het inlijsten van dikke voorwerpen. Bijvoorbeeld een voetbalshirt.

Welke standaardmaat kies jij?

Is de Ravenna lijst voor jou de ideale lijst om je voetbalshirt, hockeyshirt of iets anders mee in te lijsten? Dat snappen wij heel goed! Wij hebben voor ieder formaat shirt of voorwerp een standaardmaat. Bekijk de standaardmaten zelf eens!

Wij maken de Ravenna lijst voor jou op maat

Zijn de standaardmaten voor jou inlijsting niet van toepassing? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Speciaal voor jou kunnen wij de Ravenna diepe lijst op maat maken! Het werkt als volgt:

  • Je kiest een lijst bij ons uit;
  • Vervolgens kies je voor ‘op maat’;
  • Vul de juiste afmetingen;
  • Voltooi de bestelling;
  • Wij gaan aan de slag met het op maat maken van jou lijst!

Meer info? Klik hier.

Inlijst-service, misschien wel iets voor jou

Speciaal voor jou hebben wij de inlijst-service. Deze unieke service wordt in Nederland als enige door Kunstspiegel aangeboden. Deze service is namelijk ideaal voor jou als jij een kunstwerk of herinnering in wil laten lijsten in een van onze mooie lijsten. Klik hier om te lezen hoe de inlijst-service werkt.

Kleur: Zilver
Materiaal: Hout
Lijstbreedte: 1,9 cm
Lijstdiepte: 4,0 cm

Aanvullende producten & services

Gerelateerde producten