Ravenna - Strakke Diepe lijst - Kleur Wit vergroten Ravenna - Strakke Diepe lijst - Kleur Wit vergroten Ravenna - Strakke Diepe lijst - Kleur Wit vergroten Ravenna - Strakke Diepe lijst - Kleur Wit vergroten
Ravenna - Strakke Diepe lijst - Kleur Wit vergroten Ravenna - Strakke Diepe lijst - Kleur Wit vergroten Ravenna - Strakke Diepe lijst - Kleur Wit vergroten Ravenna - Strakke Diepe lijst - Kleur Wit vergroten

Ravenna - Strakke Diepe lijst - Kleur Wit

€51,00 Incl. btw

Beschikbaarheid: Op voorraad

Deze lijst is ideaal geschikt voor het inlijsten van Bijvoorbeeld je mooiste voetbalshirt of iets met een mooie herinnering.

  • Gratis bezorging
  • 30 dagen bedenktermijn
  • Veilige betaalomgeving

Afmetingen
Vul de maten van het in te lijsten werk in.

Na het invullen zal onderaan de buitenmaat van de lijst getoond worden.

  • cm
  • cm

Extra Opties & Info

Maatwerkprijs

Diepe witte lijst gemaakt van hout

Deze lijst is ideaal geschikt voor het inlijsten van dikkere voorwerpen. Bijvoorbeeld je mooiste voetbalshirt of iets waar jij een mooie herinnering aan hebt. De lijst is gemaakt van zeer hoge kwaliteit hout dat wij uit herbebossingsgebieden halen. Daarnaast is de lijst ook nog erg duurzaam en verkrijgbaar in diverse kleuren en maten.

Professioneel in laten lijsten door Kunstspiegel

De Ravenna diepe lijst gemaakt van hout is de ideale lijst voor het inlijsten van jou mooiste herinneringen. Bij Kunstspiegel kunnen wij deze voor jou op een professionele manier inlijsten. Wij zijn hierin gespecialiseerd en hebben dan ook een bijzondere service waar jij erg enthousiast van wordt. De inlijst-service werkt als volgt:

  • Kies een lijst uit met de juiste afmetingen;
  • Wij maken een afspraak om bij jou thuis langs te komen;
  • Halen het kunstwerk op;;
  • Lijsten deze professioneel in in onze eigen lijstenfabriek
  • Brengen de inlijsting weer thuis bij je af.

Is dit iets voor jou? Bekijk hier alle informatie over de inlijst-service.

Op maat gemaakte lijst

Bij Kunstspiegel gaan wij verder dan alleen de aangeboden standaardmaten. Wij bieden ook de lijsten op maat service aan. Hiermee maken wij een lijst speciaal voor jou op maat. Van groot tot klein waarin alles mogelijk is.

Voeg een passepartout of glas toe

Een off white of zwarte passepartout en helder of ontspiegelend glas? Wat kies jij voor de Lecce witte lijst? Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om niet gebruik te maken van deze opties.

Probeer gratis staal uit

Kunstspiegel biedt je de mogelijkheid om een gratis staaltje te ontvangen tegen een bijdrage van €5 voor de verzendkosten. Je ontvangt dan een sample van het product waar je twijfels over hebt. Op deze manier kun je thuis nog eens rustig bekijken of het product echt is waar je naar op zoek bent. De gemaakte verzendkosten krijg je van ons terug als je de Lecce witte lijst bij ons besteld.

Kleur: Wit
Materiaal: Hout
Lijstbreedte: 1,9 cm
Lijstdiepte: 4,0 cm

Aanvullende producten & services

Gerelateerde producten