Pisa - brede zwarte baklijst vergroten Pisa - brede zwarte baklijst vergroten Pisa - brede zwarte baklijst vergroten Pisa - brede zwarte baklijst vergroten Pisa - brede zwarte baklijst vergroten
Pisa - brede zwarte baklijst vergroten Pisa - brede zwarte baklijst vergroten Pisa - brede zwarte baklijst vergroten Pisa - brede zwarte baklijst vergroten Pisa - brede zwarte baklijst vergroten

Pisa - brede zwarte baklijst

€36,00 Incl. btw

Beschikbaarheid: Op voorraad

Het effect van een baklijst is dat het kunstwerk tot leven lijkt te komen. Klinkt dat niet onwijs gaaf?

  • Gratis bezorging
  • 30 dagen bedenktermijn
  • Veilige betaalomgeving

Afmetingen
Vul de maten van het in te lijsten werk in.

Na het invullen zal onderaan de buitenmaat van de lijst getoond worden.

  • cm
  • cm

Extra Opties & Info

Maatwerkprijs

Prachtige baklijst voor jou mooiste herinnering of kunstwerk

Ben je in bezit van een mooi kunstwerk of herinnering? Die wil je vast inlijsten in een van de mooie lijsten van Kunstspiegel! Komt dat even goed uit, wij beschikken over veel verschillende lijsten. De baklijst springt er dan toch echt bovenuit. Het effect van een baklijst is dat het kunstwerk tot leven lijkt te komen. Klinkt dat niet onwijs gaaf? Bestel daarom de Pisa zwarte baklijst en geef deze een mooie plek in huis!

Het bijzondere effect van de baklijst

Hoe komt het dat het kunstwerk dat in de baklijst wordt opgehangen tot leven lijkt te komen? Tussen het kunstwerk en de lijst wordt ruimte open gelaten waardoor het kunstwerk lijkt te hangen. Dit is dan ook de reden dat de baklijst van Pisa niet met spiegel wordt geleverd.

Wij maken de Pisa zwarte lijst voor jou op maat

Speciaal voor mij? Zeker weten, het is belangrijk dat de lijst wordt aangepast op de afmetingen van jou kunstwerk. Stel de gewenste afmetingen in en rond de bestelling af. Op het moment dat wij de bestelling bij krijgen gaan wij aan de slag met het op maat maken van jou unieke Pisa zwarte baklijst. Bekijk hier de lijsten op maat service.

Bijzondere inlijst-service alleen bij Kunstspiegel mogelijk

Welk kunstwerk wil jij in de Pisa baklijst in laten lijsten? De inlijsting moet natuurlijk netjes en professioneel. Bij Kunstspiegel ben je aan het juiste adres en kun je gebruik maken van de unieke inlijst-service. Waarom de inlijst-service zo bijzonder is lees je hier.

Probeer een gratis staaltje uit

Twijfels over de Pisa baklijst? Dan is een staaltje echt iets voor jou. Met het gratis staaltje kun je thuis kijken of het product echt is wat je wil hebben. Door aan de bovenkant van deze pagina te kiezen voor ‘bestel een gratis sample van dit product’ sturen wij je een staaltje op. Voor de verzendkosten vragen wij een bijdrage van €5.

Aanvullende producten & services

Gerelateerde producten