Pisa stijlvolle brede witte baklijst vergroten Pisa stijlvolle brede witte baklijst vergroten Pisa stijlvolle brede witte baklijst vergroten
Pisa stijlvolle brede witte baklijst vergroten Pisa stijlvolle brede witte baklijst vergroten Pisa stijlvolle brede witte baklijst vergroten

Pisa stijlvolle brede witte baklijst

€36,00 Incl. btw

Beschikbaarheid: Op voorraad

De Pisa brede witte baklijst moet je hebben. Met deze lijst lijkt je kunstwerk te zweven waardoor je kunst een extra dimensie krijgt.

  • Gratis bezorging
  • 30 dagen bedenktermijn
  • Veilige betaalomgeving

Afmetingen
Vul de maten van het in te lijsten werk in.

Na het invullen zal onderaan de buitenmaat van de lijst getoond worden.

  • cm
  • cm

Extra Opties & Info

Maatwerkprijs

Laat je kunstwerk zweven met de Pisa brede witte baklijst

Baklijsten hebben een bijzonder effect. Je kunt namelijk met een baklijst een extra dimensie geven aan je kunstwerk of foto. Dit komt doordat er ruimte zit tussen het kunstwerk en de lijst, waardoor het kunstwerk als het ware ‘hangt’. Om het effect van de lijst te behouden wordt deze lijst niet geleverd met een spiegel. Daarnaast is de Pisa baklijst gemaakt van duurzaam hout uit herbebossingsgebieden.

Baklijst op maat gemaakt

Je kan er voor kiezen om een baklijst in een van de standaard maten te nemen die Kunstspiegel.nl heeft. Het voordeel hiervan is dat je na het plaatsen van je bestelling de baklijst al binnen 5 dagen bij je thuis hebt. Je kunt er ook voor kiezen om een baklijst op maat te laten maken. Hoe werkt dit? Met behulp van de lijsten op maat service stel je zelf de maten samen, hiermee zorg je ervoor dat je kunstwerk tot op de details goed is ingelijst. Meer informatie over de lijsten op maat service? Klik hier.

Laat je kunstwerk door Kunstspiegel.nl inlijsten

Kunstspiegel.nl is de enige in Nederland met de unieke inlijst service. Deze service is ontzettend handig als je je kunstwerk in wil laten lijsten op een professionele manier. Hoe werkt het? Om te beginnen kies een lijst uit bij Kunstspiegel.nl waarin je het kunstwerk in wil laten lijsten. Vervolgens komen wij thuis bij je langs om het kunstwerk op te halen. Eenmaal opgehaald en in onze lijstenfabriek gaan wij aan de slag met het inlijsten van het kunstwerk in de uitgekozen lijst. Op het moment dat de inlijsting is geslaagd leveren wij het eindresultaat weer netjes bij je af. Klik hier voor meer informatie over de inlijst service.

Gratis staaltje, probeer het ook

Probeer eens een gratis staaltje, hiermee kun je kijken of de Pisa brede witte baklijst echt iets is wat jij wil. Neem daarom snel twijfels uit de weg met een gratis staaltje. Hierbij vragen wij naast het gratis staaltje wel een bijdrage van €5 voor de verzendkosten. Ga je na het bestellen van een staaltje toch over tot de koop van de baklijst, krijg je gemaakte verzendkosten van ons gewoon weer terug.

Aanvullende producten & services

Gerelateerde producten