Pavia - goud en donker groene lijst vergroten Pavia - goud en donker groene lijst vergroten Pavia - goud en donker groene lijst vergroten Pavia - goud en donker groene lijst vergroten Pavia - goud en donker groene lijst vergroten Pavia - goud en donker groene lijst vergroten
Pavia - goud en donker groene lijst vergroten Pavia - goud en donker groene lijst vergroten Pavia - goud en donker groene lijst vergroten Pavia - goud en donker groene lijst vergroten Pavia - goud en donker groene lijst vergroten Pavia - goud en donker groene lijst vergroten

Pavia - goud en donker groene lijst

€39,00 Incl. btw

Beschikbaarheid: Op voorraad

Deze lijst van Pavia beschikt over een stijlvolle uitstraling die voor iedere ruimte voor een enorme sfeerboost zorgt.

  • Gratis bezorging
  • 30 dagen bedenktermijn
  • Veilige betaalomgeving

Afmetingen
Vul de maten van het in te lijsten werk in.

Na het invullen zal onderaan de buitenmaat van de lijst getoond worden.

  • cm
  • cm

Extra Opties & Info

Maatwerkprijs

De ideale lijst voor jou!

Kunstspiegel denkt dat dit voor jou de ideale lijst voor jou is. Dit denken wij doordat deze lijst beschikt over een stijlvolle uitstraling die voor iedere ruimte voor een enorme sfeerboost zorgt. Deze fantastische eigenschappen zorgen er dan ook voor dat het kunstwerk of herinnering die je in de lijst hangt nog mooier tot zijn recht komt.

Wij maken de Pavia speciaal voor jou op maat

Op het gebied van maten is niks te gek bij Kunstspiegel. Van de meest grote tot kleine maten, het is allemaal mogelijk. Dit wordt gedaan met behulp van de lijsten op maat service. Kies bij maten voor ‘op maat’ en ga vervolgens aan de slag met het samenstellen van de juiste maten. Eenmaal de bestelling afgerond, gaan wij aan de slag met het op maat maken van de lijst met de gewenste afmetingen. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een van de standaardmaten.

Voeg een passepartout of glas toe aan de Pavia goud/groene lijst

De lijst nog mooier maken. Dat kun je bij Kunstspiegel doen met een off white of zwarte passepartout. Hierbij heb je de keuze uit 5 of 8 cm rondom. Misschien vind je het ook wel erg leuk om glas toe te voegen. Dan heb je de mogelijkheid om helder of ontspiegelend glas.

Professionele inlijsting bij Kunstspiegel

Jou kunstwerk professioneel ingelijst in een van onze mooie lijsten. Dat klinkt toch fantastisch? De inlijst-service wordt in Nederland als enige aangeboden door Kunstspiegel is werkt erg gemakkelijk. Kort samengevat: wij halen het kunstwerk thuis bij je op en leveren deze weer ingelijst af. Lees hier meer over de inlijst-service.

Probeer ook een gratis staaltje

Kunstspiegel geeft je met een gratis staaltje de mogelijkheid om thuis rustig te bekijken of je het product echt wil hebben. Het staaltje kun je aan de bovenkant van deze pagina bestellen. Kies voor ‘bestel een gratis sample van dit product’ en ontvang een staaltje thuis. Hier betaal je alleen de verzendkosten van €5 over. Mocht je na het bestellen van het staaltje de Pavia lijst alsnog bestellen, kies dan voor staal en krijg je gemaakte verzendkosten weer terug.

Kleur: Goud met Donkergroen
Materiaal: Hout
Lijstbreedte: 5,6 cm
Lijstdiepte: 3,6 cm

Aanvullende producten & services

Gerelateerde producten