Palmi - Barok Lijst - Zilver Gekleurd Frame vergroten Palmi - Barok Lijst - Zilver Gekleurd Frame vergroten Palmi - Barok Lijst - Zilver Gekleurd Frame vergroten Palmi - Barok Lijst - Zilver Gekleurd Frame vergroten
Palmi - Barok Lijst - Zilver Gekleurd Frame vergroten Palmi - Barok Lijst - Zilver Gekleurd Frame vergroten Palmi - Barok Lijst - Zilver Gekleurd Frame vergroten Palmi - Barok Lijst - Zilver Gekleurd Frame vergroten

Palmi - Barok Lijst - Zilver Gekleurd Frame

€39,00 Incl. btw

Beschikbaarheid: Op voorraad

Vandaag besteld? Binnen 5 werkdagen in huis.

Kleur: Zilver
Materiaal: Hout
Lijstbreedte: 7,0 cm
Lijstdiepte: 2,3 cm
Lijstdiepte: 2,3 cm

De gedetailleerde houten lijst van zilver moet je absoluut hebben. Betaalbaar, hoge kwaliteit en snel in huis

  • Gratis bezorging
  • 30 dagen bedenktermijn
  • Veilige betaalomgeving

Afmetingen
Vul de maten van het in te lijsten werk in.

Na het invullen zal onderaan de buitenmaat van de lijst getoond worden.

  • cm
  • cm

Extra Opties & Info

Maatwerkprijs

Palmi: klassieke en stijlvolle lijst

De klassieke zilveren lijst van Palmi is een absolute must-have. Deze lijst is gemaakt van hout uit herbebossingsgebieden, dat erg duurzaam is. In het hout zijn prachtige details terug te vinden, die zijn gemaakt door lijstenmakers uit Italië. De lijstenmakers geven de techniek van het lijsten maken al van generatie op generatie door, zo weet je zeker dat je een kwalitatief goede lijst in huis haalt. Lijst daarom je mooiste kunstwerk in met de Palmi klassieke zilveren lijst.

Lijsten op maat of standaard maten

Ben je op zoek naar een specifieke maat? Met de lijsten op maat service gaat er een wereld voor je open. Met behulp van deze service stel je namelijk zelf de maten van de lijst samen.

Daarnaast kun je er ook voor kiezen om een standaard maat te kiezen bij Kunstspiegel.nl. Deze veel voorkomende maten kunnen al binnen 5 werkdagen worden geleverd dankzij de vele voorraad die wij hebben in onze eigen lijstenfabriek.

Maak gebruik van de inlijstservice van Kunstspiegel.nl

Met de inlijst-service is Kunstspiegel.nl uniek in Nederland. Hoe werkt dit? Je kiest een van de lijsten van Kunstspiegel.nl uit. Vervolgens komen wij het kunstwerk dat je wil inlijsten bij je thuis ophalen. Eenmaal terug in onze lijstenfabriek gaan wij aan de slag met het professioneel inlijsten van je kunstwerk in de door jou uitgekozen lijst. Nadat het kunstwerk is ingelijst brengen wij het eindresultaat weer netjes bij je thuis af. Meer informatie over de inlijst service vind je hier.

Maak gebruik van een gratis staaltje bij Kunstspiegel.nl

Heb jij al gebruik gemaakt van een gratis staaltje? Het is echt heel handig, je kunt er namelijk je twijfels mee wegnemen. Wij sturen je een gratis sample van het product waar je twijfels over hebt. Het enige wat Kunstspiegel.nl hiervoor vraagt is een bijdrage van €5 voor de verzendkosten. Deze kosten ontvang je van ons terug op het moment dat je overgaat tot de koop van het product. Kies voor ‘bestel een gratis sample van dit product’ boven aan het scherm.

Kleur: Zilver
Materiaal: Hout
Lijstbreedte: 7,0 cm
Lijstdiepte: 2,3 cm

Aanvullende producten & services

Gerelateerde producten