Palmi - klassiek zilveren lijst vergroten Palmi - klassiek zilveren lijst vergroten Palmi - klassiek zilveren lijst vergroten Palmi - klassiek zilveren lijst vergroten
Palmi - klassiek zilveren lijst vergroten Palmi - klassiek zilveren lijst vergroten Palmi - klassiek zilveren lijst vergroten Palmi - klassiek zilveren lijst vergroten

Palmi - klassiek zilveren lijst

€39,00 Incl. btw

Beschikbaarheid: Op voorraad

De gedetailleerde houten lijst van zilver moet je absoluut hebben. Betaalbaar, hoge kwaliteit en snel in huis! Jij wil deze houten lijst toch ook?

  • 4 - 6 dagen (gratis)
  • 30 dagen retourgarantie
  • Veilig betalen

Afmetingen
De maat van het werk dat ingelijst moet worden

  • cm
  • cm

Overige opties

  • Maten

Bestellen

Uw maatwerkprijs

Palmi: klassieke en stijlvolle lijst

De klassieke zilveren lijst van Palmi is een absolute must-have. Deze lijst is gemaakt van hout uit herbebossingsgebieden, dat erg duurzaam is. In het hout zijn prachtige details terug te vinden, die zijn gemaakt door lijstenmakers uit Italië. De lijstenmakers geven de techniek van het lijsten maken al van generatie op generatie door, zo weet je zeker dat je een kwalitatief goede lijst in huis haalt. Lijst daarom je mooiste kunstwerk in met de Palmi klassieke zilveren lijst.

Lijsten op maat of standaard maten

Ben je op zoek naar een specifieke maat? Met de lijsten op maat service gaat er een wereld voor je open. Met behulp van deze service stel je namelijk zelf de maten van de lijst samen. Hoe de lijsten op maat service werkt vind je hier. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om een standaard maat te kiezen bij Kunstspiegel.nl. Deze veel voorkomende maten kunnen al binnen 5 werkdagen worden geleverd dankzij de vele voorraad die wij hebben in onze eigen lijstenfabriek.

Maak gebruik van de inlijstservice van Kunstspiegel.nl

Met de inlijst-service is Kunstspiegel.nl uniek in Nederland. Hoe werkt dit? Je kiest een van de lijsten van Kunstspiegel.nl uit. Vervolgens komen wij het kunstwerk dat je wil inlijsten bij je thuis ophalen. Eenmaal terug in onze lijstenfabriek gaan wij aan de slag met het professioneel inlijsten van je kunstwerk in de door jou uitgekozen lijst. Nadat het kunstwerk is ingelijst brengen wij het eindresultaat weer netjes bij je thuis af. Meer informatie over de inlijst service vind je hier.

Maak gebruik van een gratis staaltje bij Kunstspiegel.nl

Heb jij al gebruik gemaakt van een gratis staaltje? Het is echt heel handig, je kunt er namelijk je twijfels mee wegnemen. Wij sturen je een gratis sample van het product waar je twijfels over hebt. Het enige wat Kunstspiegel.nl hiervoor vraagt is een bijdrage van €5 voor de verzendkosten. Deze kosten ontvang je van ons terug op het moment dat je overgaat tot de koop van het product. Kies voor ‘bestel een gratis sample van dit product’ boven aan het scherm.

Kleur: Zilver
Materiaal: Hout
Lijstbreedte: 7,0 cm
Lijstdiepte: 2,3 cm

Gerelateerde producten