Palma unieke zwarte lijst vergroten Palma unieke zwarte lijst vergroten Palma unieke zwarte lijst vergroten
Palma unieke zwarte lijst vergroten Palma unieke zwarte lijst vergroten Palma unieke zwarte lijst vergroten

Palma unieke zwarte lijst

€89,00 €62,30 Incl. btw

Kleur: Zwart
Materiaal: Hout
Lijstbreedte: 8,0 cm
Lijstdiepte: 3,2 cm

De Palma is een unieke zwarte lijst met details in de hoeken. Gemaakt van duurzaam en kwalitatief hout en is daarnaast erg betaalbaar, iets voor jou?

  • Gratis bezorging
  • 30 dagen bedenktermijn
  • Veilige betaalomgeving

Afmetingen
Spiegels met lijst
Vul de totale lengte en breedte in van de spiegel incl. lijst.

Spiegels zonder lijst
Vul de gewenste lengte en breedte in van de spiegel.

  • cm
  • cm

Extra Opties & Info

  • Verwachte levertijd
    Binnen 10 dagen.
    Met facetrand: vier weken.

Maatwerkprijs

Unieke zwarte lijst van hout

Houten lijsten zijn ontzettend populair. De zwarte lijst van Palma is gemaakt van hout en bovendien erg uniek. Door de mooie details in de hoeken van de lijst haal je een stijlvolle maar vooral unieke lijst in huis. Kunstspiegel.nl maakt gebruik van kwalitatief hout uit herbebossingsgebieden, zodat wij er zeker van zijn dat je kwaliteit in huis haalt. Welke herinnering hang jij op in de Palma unieke zwarte lijst van hout?

Eigen lijstenfabriek en snelle levering

Kunstspiegel.nl heeft een eigen lijstenfabriek in Nederland. Daar hebben wij een grote voorraad met alle spiegels en lijsten met de standaard maten. Als je een van onze vele standaard maten besteld heb je de Palma unieke zwarte lijst al binnen 10 werkdagen bij je thuis. Bij Kunstspiegel.nl kun je dus snel aan de slag met het inlijsten en ophangen van je kunst.

Geen standaardmaten? Bekijk onze lijsten op maat service

Zijn de standaardmaten van Kunstspiegel.nl niet iets voor jou? Kunstspiegel.nl biedt je de mogelijkheid om je eigen maten voor de Palma unieke lijst samen te stellen.  Dit doe je met de lijsten op maat service. Tussen ‘kies maat’ staat onderaan de optie ‘op maat’. Hier kun je zelf de maten van de Palma aangeven. Van groot tot klein het is allemaal mogelijk.

Passepartout of glas, maak de Palma compleet

Wil jij meer dan alleen een lijst, dat kan! Je kan er bij Kunstspiegel.nl voor kiezen om een passepartout toe te voegen. Die hebben wij in de kleuren zwart of Off white. Daarnaast kun je ook nog eens helder of ontspiegelend glas toevoegen. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om niet van deze opties gebruik te maken.

Kunstspiegel.nl lijst professioneel in

Ben je op zoek naar iemand die je kunst of herinnering op een professionele manier voor je inlijst? Dan is de inlijst service echt iets voor jou. Je kiest bij Kunstspiegel.nl een lijst uit waarin wij je kunstwerk inlijsten. Vervolgens komen wij thuis bij je langs om het kunstwerk op te halen, die we vervolgens professioneel inlijsten in onze lijstenfabriek en vervolgens weer kosteloos bij je thuis brengen.

Kleur: Zwart
Materiaal: Hout
Lijstbreedte: 8,0 cm
Lijstdiepte: 3,2 cm

Aanvullende producten & services

Gerelateerde producten