Palma - spiegel met unieke gouden lijst vergroten Palma - spiegel met unieke gouden lijst vergroten Palma - spiegel met unieke gouden lijst vergroten
Palma - spiegel met unieke gouden lijst vergroten Palma - spiegel met unieke gouden lijst vergroten Palma - spiegel met unieke gouden lijst vergroten

Palma - spiegel met unieke gouden lijst

€59,00 Incl. btw

Beschikbaarheid: Op voorraad

Een unieke spiegel met prachtige omlijsting. Gemaakt van kwalitatief en duurzaam hout uit herbebossingsgebieden.

  • 4 - 6 dagen (gratis)
  • 30 dagen retourgarantie
  • Veilig betalen

Afmetingen

  • cm
  • cm

Overige opties

  • Facetspiegels op maat hebben een levertijd van 2-4 weken

Bestellen

Uw maatwerkprijs

Een unieke spiegel met lijst, iets voor jou?

Wil jij een spiegel in huis die uniek is? Dan is de Palma spiegel met lijst écht iets voor jou! Deze spiegel beschikt over een gouden lijst waar in de hoeken een prachtig detail te vinden is. Daarnaast vinden wij het bij Kunstspiegel erg belangrijk dat de producten die wij aanbieden niet alleen een lust voor het oog zijn, maar ook kwalitatief in orde. Om deze reden wordt het hout dat wij gebruiken voor de lijsten gehaald uit herbebossingsgebieden, dit hout heeft een goede kwaliteit en is bovendien erg duurzaam.

Nog unieker met de spiegel op maat service

In welke maat bestel jij de Palma unieke spiegel? Bij Kunstspiegel heb je de mogelijkheid om te kiezen uit een van de standaardmaten. Het voordeel hiervan is dat je de gewenste maat al binnen 5 werkdagen bij je thuis hebt. Maar hoe uniek is het om zelf de maten samen te stellen? Met de spiegels op maat service bieden we jou de mogelijkheid om zelf de gewenste maten samen te stellen. Hierbij is werkelijk alles mogelijk, van groot tot klein. Na je bestelling gaan wij direct aan de slag om jou unieke spiegel tot op de millimeter nauwkeurig op maat te maken. Meer weten over de spiegels op maat service? Klik hier.

GRATIS staaltje, probeer het ook!

Een gratis sample van een product kan geen kwaad, en is ook nog eens gratis. Om alle twijfels uit de weg te helpen is een staaltje de uitkomst. Hiermee kun je zelf eerst bekijken wat je van het product vindt zonder dat je het product direct koopt. Hoe gaat het in zijn werk? Heel simpel, bovenaan deze pagina kun je kiezen voor ‘bestel een gratis sample van dit product’, je ontvangt dan van ons een GRATIS staaltje waarbij je alleen de verzendkosten van €5 betaald. 

Kleur: Goud
Materiaal: Hout
Lijstbreedte: 8,0 cm
Lijstdiepte: -
Spiegel dikte: 4 mm

Gerelateerde producten