Padua - witte barok lijst 60x120 cm vergroten Padua - witte barok lijst 60x120 cm vergroten Padua - witte barok lijst 60x120 cm vergroten Padua - witte barok lijst 60x120 cm vergroten Padua - witte barok lijst 60x120 cm vergroten Padua - witte barok lijst 60x120 cm vergroten
Padua - witte barok lijst 60x120 cm vergroten Padua - witte barok lijst 60x120 cm vergroten Padua - witte barok lijst 60x120 cm vergroten Padua - witte barok lijst 60x120 cm vergroten Padua - witte barok lijst 60x120 cm vergroten Padua - witte barok lijst 60x120 cm vergroten

Padua - witte barok lijst 60x120 cm

€289,00 €202,30 Incl. btw

Beschikbaarheid: Op voorraad

Jou foto of kunstwerk verdient de mooiste omlijsting. De Padua witte barok lijst is echt iets voor jou, kwaliteit en stijlvol.

  • Gratis bezorging
  • 30 dagen bedenktermijn
  • Veilige betaalomgeving

Afmetingen
Spiegels met lijst
Vul de totale lengte en breedte in van de spiegel incl. lijst.

Spiegels zonder lijst
Vul de gewenste lengte en breedte in van de spiegel.

  • cm
  • cm

Extra Opties & Info

  • Verwachte levertijd
    Binnen 10 dagen.
    Met facetrand: vier weken.

Maatwerkprijs

De ideale lijst voor jou kunstwerk of foto

Heb je thuis een mooie herinnering? Die verdient natuurlijk de mooiste omlijsting die er voor zorgt dat jou herinnering nog beter tot zijn recht komt. Dit is mogelijk met de witte lijst van Padua. Deze Barok lijst is gemaakt door Italiaanse lijstenmakers, zij zijn gespecialiseerd in het maken van dit soort prachtige kunstwerken. De lijst is werkelijk een lust voor het oog!

Duurzaam en kwalitatief hout

Bij Kunstspiegel gaan wij alleen voor het allerbeste, zonder dat dit ten koste gaat van de natuur. Onze lijsten worden tenslotte gemaakt van hout. Het hout dat wij gebruiken voor onze lijsten is niet alleen van hoge kwaliteit, maar is daarnaast ook nog eens erg duurzaam. Dit komt doordat wij ons hout uit herbebossingsgebieden halen.

Verkrijgbaar in diverse maten

Ben jij er al uit in welke maat je de Padua witte barok lijst thuis wil hebben? De prachtige lijst van Padua is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Zo kun je kiezen uit de standaardmaten die wij voor jou op een rijtje hebben gezet.

Verschillende mogelijkheden met de Padua lijst

Bij de Padua barok lijst zijn verschillende mogelijkheden. Zo kun je er voor kiezen om de lijst compleet met een facetspiegel te bestellen. Daarnaast kun je ook gebruik maken van de inlijst-service of een passepartout of glas toe te voegen aan je bestelling

Hoe werkt de inlijst-service

Ben jij al bekend met de unieke inlijst-service? Deze service is ideaal geschikt voor jou op het moment dat je op zoek bent naar een lijst waarin jij je kunstwerk professioneel mee wil inlijsten. Het is heel simpel en effectief: je besteld een lijst in de gewenste maat, vervolgens maken wij met jou een afspraak om het kunstwerk thuis bij je op te halen. Vervolgens lijsten wij het kunstwerk in de door jou uitgekozen lijst met maat in onze eigen lijstenfabriek in. Eenmaal ingelijst brengen we de inlijsting weer thuis bij je af!

Staal voor twijfelaars

GRATIS staaltje voor alle twijfelaars, hoe handig is dat! Dat je thuis nog even kunt kijken of je de Padua lijst echt wil hebben. De enige kosten die hieraan zijn verbonden zijn de verzendkosten ter waarde van €5. Mocht je de lijst na het ontvangen van het staaltje alsnog bestellen, krijg je de gemaakte verzendkosten van ons terug door bij je bestelling voor ‘staal’ te kiezen. 

Kleur: Wit
Materiaal: Hout
Lijstbreedte: 10,0 cm
Lijstdiepte: -

Aanvullende producten & services

Gerelateerde producten