Kom langs in de showroom van de Lijstenmakerij in Amsterdam!

Kunstspiegel, de nummer 1 lijstenmakerij in Amsterdam

Op zoek naar een mooie showroom vol spiegels en lijsten? KunstSpiegel is de nummer 1 lijstenmakerij in Amsterdam. En dat is niet zomaar. Bij KunstSpiegel is namelijk werkelijk alles mogelijk, op het gebied van spiegels en lijsten. Wij beschikken over een grote collectie lijsten, van barok lijsten tot moderne lijsten, met veel verschillende soorten stijlen en kleuren.

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een stijlvolle klassieke lijst van hout? Dan is onze lijn van gouden barok lijsten echt iets wat binnen jouw zoekcriteria valt. De brocante lijsten van KunstSpiegel zijn een kunstwerk op zich en worden gemaakt in Italië door onze vakkundige lijstenmakers. En vervolgens worden de lijsten op maat gezaagd en in elkaar gezet in onze lijstenmakerij in Amsterdam. Hier hebben wij een volledige lijstenfabriek, zodat wij aan alle lijstwensen van onze klanten kunnen voldoen!

showroom-kunstspiegel-lijstenmakerij-in-amsterdam 

 

 

Alles op maat bij de lijstenmakerij in Amsterdam

Ben je op zoek naar de perfecte spiegel of lijst voor je interieur? Heb je dan weleens gedacht aan een spiegel op maat of een lijst op maat? KunstSpiegel Lijstenmakerij biedt dit namelijk standaard aan en doordat onze lijstenmakerij in Amsterdam e.o. ligt, zijn wij zeer centraal bereikbaar. Dankzij het grote assortiment spiegels heeft KunstSpiegel voor iedere stijl of smaak de perfecte spiegel in de collectie. Om de zoektocht naar de juiste spiegel makkelijker te maken is er de ‘Spiegel op maat’-service. Bij deze service kun je een spiegel uit de collectie van KunstSpiegel bestellen in de maat die je nodig hebt. ideaal, toch?

showroom-kunstspiegel-lijstenmakerij-in-amsterdam 

 

 

De lijstenmakerij showroom staat vol met trends!

En twijfel je nog een beetje over de perfecte afmetingen en spiegellijst-combinaties? Kom dan langs in onze showroom van de lijstenmakerij in Amsterdam e.o. Hier kun je alle lijsten en spiegels zien, voelen en proefhangen in diverse decors. En uiteraard staan onze collega's voor je klaar om alle vragen te beantwoorden omtrent je spiegel of lijst.

Je bent van harte welkom in de showroom van KunstSpiegel, in de lijstenmakerij in Amsterdam. Onze showroom is speciaal ingericht als decor voor onze populaire en nieuwste spiegels en lijsten. De showroom is gelegen in de omgeving van Amsterdam en is makkelijk te bereiken.

showroom-kunstspiegel-lijstenmakerij-in-amsterdam

 

 

Adres en contactinformatie van de lijstenmakerij

Voor vragen of informatie over onze showroom of onze 'Op maat'-service kun je contact opnemen met onze klantenservice. De klantenservice van KunstSpiegel staat voor je kaar om je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden en om je extra informatie te verstrekken over onze ambachtelijke producten. Wij zijn ook bereikbaar via de chat, contactformulier of telefoon!

Bezoekadres:
Spaarneweg 14
2142 EN Cruquius
Nederland

Telefoon:
023-5286779

E-mail:
hallo@kunstspiegel.nl

Openingstijden:
ma t/m do:  8:00 tot 19:00 uur
vrijdag:       8:00 tot 17:00 uur
zaterdag:   10:00 tot 17:00 uur