Nyons - spiegel - goud vergroten Nyons - spiegel - goud vergroten Nyons - spiegel - goud vergroten Nyons - spiegel - goud vergroten Nyons - spiegel - goud vergroten
Nyons - spiegel - goud vergroten Nyons - spiegel - goud vergroten Nyons - spiegel - goud vergroten Nyons - spiegel - goud vergroten Nyons - spiegel - goud vergroten

Nyons - spiegel - goud

€99,00 Incl. btw

Beschikbaarheid: Op voorraad

De sfeervolle Nyons spiegel met barok gouden lijst en sierlijk ornament. Gemaakt door vaklui in Italie, verzenden is Gratis en in veel maten verkrijgbaar!

 • Gratis bezorging
 • 30 dagen bedenktermijn
 • Veilige betaalomgeving

Afmetingen
Spiegels met lijst
Vul de totale lengte en breedte in van de spiegel incl. lijst.

Spiegels zonder lijst
Vul de gewenste lengte en breedte in van de spiegel.

 • cm
 • cm

Extra Opties & Info

 • Verwachte levertijd
  Binnen 10 dagen.
  Met facetrand: vier weken.

Maatwerkprijs

Zeer stijlvolle klassieke spiegel mét ornament!

Een facetspiegel met klasse, dat is de Nyons facetspiegel met gouden barok lijst met ornament. Deze zeer sierlijke klassieke lijst van hout is echt dé eyecatcher! Of je deze facetspiegel met gouden lijst in je badkamer, in je slaapkamer, in je zitkamer of in je hal ophangt. De stijlvolle gouden lijst met zeer gedetailleerde afwerking past in iedere kamer van je huis of kantoor! In stijl voor de spiegel staan. Dat doe je bij de Nyons facetspiegel met gouden barok lijst met ornament!
 

De spiegel met gouden barok lijst is een eyecatcher in elk interieur

De gouden barok spiegel oogt niet alleen als een spiegel met klasse. De Nyons facetspiegel met gouden barok lijst is daardwerlijk van uitmuntende klasse! Deze zeer gedetailleerde barok spiegel is namelijk gemaakt door echte lijstenmakers uit de onstaansregio van de barok stijl, namelijk Noord-Italie. Toegewijde vaklui vervaardigen hier met de hand in pittoreske lijstenmakerijen de sierlijke barok lijsten van de Nyons facetspiegel.

Maar dat is niet het enige ambachtelijke aan deze gouden barok lijsten. Het hout dat wordt gebruikt van voor de barok lijsten is namelijk duurzaam, afkomstig uit herbebossingsgebieden. Dit betekent dat voor iedere boom die wij verzagen tot barok lijsten, een nieuwe boom wordt geplaatst. Zo is de milieudruk voor je houten gouden barok lijst bijna neutraal! Ook voor het milieu is een houten schilderijlijst of fotolijst van Kunstspiegel.nl dus een goede keuze.
 

Jouw gouden barok spiegel met luxe service!

Het hoge afwerkingsniveau, het kwalitatieve hout. De Nyons spiegel met gouden barok lijst is een echt een top product. Maar dat is nog niet alles. Kunstpiegel.nl biedt namelijk een ongekend hoog serviceniveau. Wij verzenden je Nyons spiegel gouden barok lijst van hout namelijk altijd GRATIS binnen Nederland. Geen bijkomende kosten dus. Ideaal, toch?!

Daarnaast heb je altijd bedenktijd bij aanschaf van je barok spiegel, van maar liefst 14 dagen. En je kunt bij ons GRATIS een staaltje van de barok lijst bestellen, om eerst te kijken of de sierlijke lijst wel in je interieur past. Kies bij het bestellen van de Nyons facetspiegel met gouden barok lijst voor 'Staaltje', dat staat weergegeven onder 'Maat'.


Welke service biedt Kunstspiegel.nl?

 • Ambachtelijk vervaardigde gouden barok lijst mét ornament;
 • Door lijstenmakers in Italie gemaakt van duurzaam hout uit herbebossingsgebieden;
 • Prachtige facetspiegel, die wij in de gouden barok lijst zetten;
 • Grote keuze in de lijstenmaten, zodat jij kunt bepalen hoe groot je barok spiegel wordt;
 • De barok lijst is voorzien van een hardboard achterkant voor stevigheid;
 • Het hardboard is voorzien van twee ophanghaakjes, te gebruiken horizontaal en verticaal;
 • Liever maatwerk bestellen, speciaal voor je interieur? Klik hier voor je barok spiegel op maat;
 • Maak het feestje compleet door van onze speciale Inlijst-service te profiteren!
Kleur: Goud
Materiaal: Hout
Lijstbreedte: 9,3 cm
Lijstdiepte: 3,8 cm
Spiegel dikte: 4 mm

Aanvullende producten & services

Gerelateerde producten