Nyons - Barok Ornamentlijst - Zwart Gekleurd vergroten Nyons - Barok Ornamentlijst - Zwart Gekleurd vergroten Nyons - Barok Ornamentlijst - Zwart Gekleurd vergroten
Nyons - Barok Ornamentlijst - Zwart Gekleurd vergroten Nyons - Barok Ornamentlijst - Zwart Gekleurd vergroten Nyons - Barok Ornamentlijst - Zwart Gekleurd vergroten

Nyons - Barok Ornamentlijst - Zwart Gekleurd

€53,00 Incl. btw

Beschikbaarheid: Op voorraad

Een echte zwarte barok houten lijst waar je kunstwerk, foto of poster nog beter door naar voren komt! Kies uit standaard maten of laat 'm speciaal voor jou op maat maken.

 • Gratis bezorging
 • 30 dagen bedenktermijn
 • Veilige betaalomgeving

Afmetingen
Vul de maten van het in te lijsten werk in.

Na het invullen zal onderaan de buitenmaat van de lijst getoond worden.

 • cm
 • cm

Extra Opties & Info

Maatwerkprijs

Sierlijke zwarte lijst in barok stijl

Barok is een zeer populaire stijl in de lijstenbranche. De sierlijke details op de lijsten geven barok lijsten een echt karakter. Van strakke lijnen, tot de meest sierlijke vormen. Iedere barok lijst verteld z'n eigen verhaal. En hoe minitieuzer de versieringen, hoe ambachtelijker en groter de inspanningen van de lijstenmaker zijn geweest.

Dat geldt ook voor deze Nyons barok zwarte lijst van hout. Deze zwarte barok lijst heeft verschillende versieringen, op zowel het midden van de lijst als op de facetranden van deze houten lijst. Hierdoor krijgt de Nyons barok zwarte lijst van hout een eigen karakter, die zowel in klassieke interieurs en in moderne interieurs zeer tot z'n recht komt.

En wil je de lijst liever inclusief spiegel? Geen probleem, ook dat bieden wij aan! Hier vind jij de Nyons barok lijst van hout met facetspiegel.
 

Sierlijke barok lijst voor iedere ruimte

De Nyons barok zwarte lijst van hout past werkelijk waar in iedere ruimte. Van woonkamers, tot badkamers en werkkamers. Tot slaapkamers of de hal van je woning of kantoor. Door het rustige, maar sierlijke karakter van deze lijst vraagt deze barok lijst niet schreeuwerig om aandacht. De barok lijst is subtiel aanwezig, doordat de sierlijke details in toom worden gehouden door de donkere kleur van de houten lijst.


Een barok lijst met een verhaal

Gemaakt in het Noorden van Italie door ambachtelijke lijstenmakers, is deze Nyons barok zwarte lijst van hout een lijst met een verhaal. Afkomstig uit de bakermat van de barok stijl vervaardigd Kunstspiegel.nl namelijk haar barok lijsten in pittoreske lijstenfabriekjes.

En om de kwaliteit van deze barok lijst te waarborgen, is deze zwarte Nyons lijst gemaakt van prachtig natuurlijk gegroeid én duurzaam hout. Dit houd is afkomstig uit bossen in Italie met herbebossingsprojecten. Dit betekent dat voor iedere boom die gekapt wordt, een nieuwe boom wordt teruggeplaatst. Ook milieutechnisch is een houten schilderijlijst van Kunstspiegel.nl dus de beste keuze!

Wat biedt Kunstspiegel.nl?

 • Ambachtelijk vervaardigde zwarte barok lijst van hout uit Italie;
 • Door lijstenmakers gemaakt van duurzaam hout uit herbebossingsgebieden;
 • Grote keuze in standaard lijstenmaten, zodat jij de perfecte maat kunt kiezen;
 • De barok lijst is voorzien van een hardboard achterkant voor stevigheid;
 • Het hardboard is voorzien van twee ophanghaakjes, te gebruiken horizontaal en verticaal;
 • Speciale ''Op maat''-service voor je barok lijst! Klik hier voor je barok lijst op maat;
 • Maak het feestje compleet door van onze speciale Inlijst-service te profiteren voor je barok lijst!
Kleur: Zwart
Materiaal: Hout
Lijstbreedte: 9,3 cm
Lijstdiepte: 3,8 cm

Aanvullende producten & services

Gerelateerde producten