Nyons - Barok Ornamentlijst - Zilver Gekleurd vergroten Nyons - Barok Ornamentlijst - Zilver Gekleurd vergroten Nyons - Barok Ornamentlijst - Zilver Gekleurd vergroten Nyons - Barok Ornamentlijst - Zilver Gekleurd vergroten
Nyons - Barok Ornamentlijst - Zilver Gekleurd vergroten Nyons - Barok Ornamentlijst - Zilver Gekleurd vergroten Nyons - Barok Ornamentlijst - Zilver Gekleurd vergroten Nyons - Barok Ornamentlijst - Zilver Gekleurd vergroten

Nyons - Barok Ornamentlijst - Zilver Gekleurd

€53,00 Incl. btw

Beschikbaarheid: Op voorraad

Barok lijsten zijn erg populair, zo ook de zilveren barok lijst van Nyons. De perfecte lijst om je mooie kunstwerken of foto mee in te lijsten.

  • Gratis bezorging
  • 30 dagen bedenktermijn
  • Veilige betaalomgeving

Afmetingen
Vul de maten van het in te lijsten werk in.

Na het invullen zal onderaan de buitenmaat van de lijst getoond worden.

  • cm
  • cm

Extra Opties & Info

Maatwerkprijs

Haal de sfeer in huis met de Nyons Barok lijst

Uit het assortiment van Kunstspiegel zijn vooral de Barok spiegels en lijsten erg populair. De Nyons zilveren lijst behoort ook tot de barok. De lijsten van barok beschikken over veel details en zijn om die reden de perfecte lijst om je mooiste kunstwerken en foto’s mee in te lijsten!

 

Nyons spiegel met lijst: Gemaakt door Italiaans vakmanschap

Dat de Nyons spiegel met lijst tot een van de mooiste uit de collectie van Kunstspiegel behoort is niet gek. Het hout dat wij gebruiken voor onze lijsten is herkomstig uit herbebossingsgebieden en daar weten onze Italiaanse lijstenmakers wel raad mee! Zij geven de techniek van het lijsten maken al van generatie op generatie door en dat resulteert in prachtige lijsten, waaronder ook de Nyons spiegel met zilveren lijst.

In welke maat bestel jij de Nyons zilveren Barok lijst?

Ben jij er al uit in welke maat je de spiegel met Barok lijst wil hebben? Bij Kunstspiegel is geen enkele maat te gek, dat wil zeggen dat de grootste en de meest kleine spiegels met lijsten mogelijk zijn. Je hebt bij Kunstspiegel 2 opties.

De spiegel op maat service is unieke service waar je als klant gebruik van kunt maken. Hiermee gaat Kunstspiegel verder dan concurrentie, aangezien je met behulp van deze service zelf de samenstellingen van de spiegel met lijst kunt samenstellen. Meer weten over hoe de spiegels op maat service in zijn werk gaat? Klik hier.

GRATIS staal speciaal voor jou!

Maak gebruik van een gratis staaltje en zorg er voor dat je helemaal achter de keuze van je aankoop staat. Bovenaan de pagina kun je kiezen voor een gratis staaltje, het staaltje is gratis, echter vragen wij voor de verzendkosten een bijdrage van €5. Krijg ik deze kosten weer terug? Ja, op het moment dat je overgaat tot een aankoop krijg je de gemaakte verzendkosten van ons terug!

Kleur: Zilver
Materiaal: Hout
Lijstbreedte: 9,3 cm
Lijstdiepte: 3,8 cm

Aanvullende producten & services

Gerelateerde producten