Naples - zilver zwarte lijst vergroten Naples - zilver zwarte lijst vergroten
Naples - zilver zwarte lijst vergroten Naples - zilver zwarte lijst vergroten

Naples - zilver zwarte lijst

€79,00 Incl. btw

De Naples zilver/zwarte lijst is wellicht iets voor jou. Deze fantastische en exclusieve lijst is gemaakt van duurzaam en kwalitatief hout.

  • onbekend
  • 30 dagen retourgarantie
  • Veilig betalen

Afmetingen

  • cm
  • cm

Overige opties

  • Facetspiegels op maat hebben een levertijd van 2-4 weken

Uw maatwerkprijs

Exclusieve lijst voor jou mooiste foto’s of herinneringen

Het shoppen bij Kunstspiegel wordt pas echt leuk als je een lijst hebt gevonden die bij je past. De Naples zilver/zwarte lijst is wellicht iets voor jou. Deze fantastische en exclusieve lijst is gemaakt van duurzaam en kwalitatief hout en zal jou kunstwerk nog mooier tot zijn recht laten komen. Waarom? De Naples heeft een geweldige uitstraling die voor veel sfeer in bepaalde ruimtes kan zorgen. Je kan de lijst dan ook in iedere ruimte ophangen en is te bestellen in diverse maten en kleuren.

Herbebossingsgebieden

Het hout dat wij voor onze producten gebruiken is niet zomaar hout. Aangezien wij ons steentje aan de natuur willen bijdragen zijn wij op zoek gegaan naar hout waar weer nieuw hout voor in de plaats komt. Om die reden halen wij ons hout uit herbebossingsgebieden. Is dit hout kwalitatief ook goed? Absoluut, dit hout is niet alleen kwalitatief erg goed, maar ook nog eens erg duurzaam.

Te bestellen met passepartout of glas

Kunstspiegel doet er alles aan om de lijst zo mooi mogelijk te maken speciaal voor jou. Naast de maten die wij aanbieden hebben wij nog andere opties voor de Naples zilver met zwarte lijst. Wij kunnen je namelijk een passepartout of glas aanbieden waarmee je de lijst nog mooier kunt maken. De opties waaruit je kunt kiezen voor de kleur van een passepartout zijn zwart of off white. Voor het glas hebben wij ook twee mogelijkheden: helder of ontspiegelend glas.

Compleet met facetspiegel

Ben je ook zo enthousiast over deze fantastische lijst gemaakt van hout? Het kan natuurlijk zo zijn dat je niet een foto of herinnering in deze lijst wil ophangen, maar dat je de lijst compleet met facetspiegel wil bestellen. De Naples lijst is ook verkrijgbaar compleet met spiegel. Waar is deze te vinden? Aan de onderkant van deze pagina staan de gerelateerde producten. Hiertussen vind je de Naples lijst compleet met spiegel.

Dezelfde verzending voor iedere bestelling

Bij Kunstspiegel maak je gebruik van GRATIS verzending. Dat houdt in dat ieder bedrag, ongeacht het bedrag op dezelfde manier verzonden wordt. Daarnaast ontvang je bij de aankoop van de Naples twee ophanghaakjes waarmee je direct aan de slag kunt met het ophangen van de lijst of misschien wel spiegel met lijst.

Kleur: Zwart met Zilver
Materiaal: Hout
Lijstbreedte: 8,5 cm
Lijstdiepte: -

Gerelateerde producten