Nantes - Zwart (met spiegel) vergroten Nantes - Zwart (met spiegel) vergroten Nantes - Zwart (met spiegel) vergroten Nantes - Zwart (met spiegel) vergroten
Nantes - Zwart (met spiegel) vergroten Nantes - Zwart (met spiegel) vergroten Nantes - Zwart (met spiegel) vergroten Nantes - Zwart (met spiegel) vergroten

Nantes - Zwart (met spiegel)

€69,00 Incl. btw

Beschikbaarheid: Op voorraad

Een sfeervolle spiegel met zwarte houten lijst die overal in huis opgehangen kan worden. In deze prachtige spiegel blijf je continu naar jezelf kijken.

  • 4 - 6 dagen (gratis)
  • 30 dagen retourgarantie
  • Veilig betalen

Afmetingen

  • cm
  • cm

Overige opties

  • Facetspiegels op maat hebben een levertijd van 2-4 weken
  • Maten

Bestellen

Uw maatwerkprijs

Een facet spiegel en zwarte houten lijst, de ideale combinatie

De Nantes facet spiegel met klassieke houten lijst is een must have voor ieder huis. Deze spiegel met zwarte houten lijst is beschikbaar in diverse maten. De spiegel is uiteraard voorzien van een hardboard (houten achterwand) en 2 ophanghaakjes. Met de Nantes haal je kwaliteit in huis, het materiaal van de lijst is namelijk gemaakt van duurzaam hout. Dit hout halen wij uit herbebossingsgebieden.

Dat je met deze facet spiegel met houten lijst kwaliteit in huis haalt is wel duidelijk. Wist je al dat onze klassieke lijsten gemaakt worden in Italië door de beste lijstenmakers?

Alle maten zijn mogelijk

Van groot tot klein, bij Kunstspiegel is werkelijk alles mogelijk op het gebied van maten. In onze eigen lijstenfabriek hebben wij een grote hoeveelheid maten van de facet spiegel met zwarte houten lijst. Op deze manier ontvang je binnen 3 werkdagen je spiegel met lijst in huis. Daarbij zijn de verzendkosten ook nog eens gratis!

Facet spiegel met zwarte lijst op maat gemaakt

Het kan zijn dat je niet op zoek bent naar een van de standaard maten die Kunstspiegel aanbiedt. Dan is er nog de speciale optie spiegels en lijsten op maat service. Met behulp van deze service ontvang je een lijst of spiegel in de maat die jij nodig hebt! Voor meer informatie over deze service vind je hier.

Kleur: Zwart
Materiaal: Hout
Lijstbreedte: 8,5 cm
Lijstdiepte: 2,4 cm
Spiegel dikte: 4 mm

Gerelateerde producten