Nantes - spiegel - zwart vergroten Nantes - spiegel - zwart vergroten Nantes - spiegel - zwart vergroten Nantes - spiegel - zwart vergroten Nantes - spiegel - zwart vergroten Nantes - spiegel - zwart vergroten
Nantes - spiegel - zwart vergroten Nantes - spiegel - zwart vergroten Nantes - spiegel - zwart vergroten Nantes - spiegel - zwart vergroten Nantes - spiegel - zwart vergroten Nantes - spiegel - zwart vergroten

Nantes - spiegel - zwart

€69,00 €48,30 Incl. btw

Beschikbaarheid: Op voorraad

De Nantes is een van de spiegels met lijsten uit de uitgebreide collectie die altijd kan. Dankzij de strakke zwarte kleur, de stijlvolle en sfeervolle uitstraling.

  • Gratis bezorging
  • 30 dagen bedenktermijn
  • Veilige betaalomgeving

Afmetingen
Spiegels met lijst
Vul de totale lengte en breedte in van de spiegel incl. lijst.

Spiegels zonder lijst
Vul de gewenste lengte en breedte in van de spiegel.

  • cm
  • cm

Extra Opties & Info

  • Verwachte levertijd
    Binnen 10 dagen.
    Met facetrand: vier weken.

Maatwerkprijs

Nantes: De spiegel met lijst die altijd kan!

Het is natuurlijk handig als je een tijdloze spiegel met lijst in huis hebt. De Nantes is een van de spiegels met lijsten uit de uitgebreide collectie die altijd kan. Dankzij de strakke zwarte kleur, de stijlvolle en sfeervolle uitstraling kun je deze fantastische spiegel in iedere ruimte ophangen of neerzetten. Mocht je liever een andere kleur willen hebben, dan kun je de Nantes spiegel bestellen in de kleur zwart en wit. Verder is de spiegel verkrijgbaar in de maat die jij nodig hebt.

Op maat gemaakte spiegel met lijst

Zoals wij al eerder aangegeven hebben is de Nantes donker bruine spiegel met lijst verkrijgbaar in de maat waar jij naar op zoek bent. Dat houdt in dat je niet verplicht bent om te kiezen uit een van de standaardmaten. Naast de standaardmaten hebben wij ook nog een andere optie waarmee je de lijst kunt bestellen in de maat die jij nodig hebt. Met de ‘spiegels op maat’ service kun je zelf de afmetingen van de spiegel samenstellen. Hierdoor ontvang je een unieke spiegel die wij speciaal voor jou op maat maken.

Duurzaam hout en ook nog eens kwalitatief zeer goed

Kunstspiegel streeft naar de beste producten voor een betaalbare prijs. Om dit mogelijk te maken zijn wij continu op zoek naar het beste hout. Daarnaast vinden wij de natuur erg belangrijk. Om die reden halen wij het hout dat wij voor onze producten gebruiken uit herbebossingsgebieden. Het hout uit herbebossingsgebieden is erg duurzaam, kwalitatief zeer goed en uitstekend hout voor onze unieke producten.

Maak gebruik van een GRATIS staaltje

Van de meeste producten bieden wij een GRATIS staaltje aan. Waarom? Het kan altijd voorkomen dat je twijfelt tussen een of meerdere producten. Het staaltje krijg je thuis opgestuurd waardoor je kunt kijken welk product het beste bij je past. Hier zitten wel kosten aan verbonden. De verzendkosten van €5. De verzendkosten krijg je van ons terug op het moment dat je een product bij ons besteld. Kies vervolgens bij het afrekeningen voor ‘staal’.

Kleur: Donker Bruin
Materiaal: Hout
Lijstbreedte: 8,1 cm
Lijstdiepte: 2,3 cm
Spiegel dikte: 4 mm

Aanvullende producten & services

Gerelateerde producten