Montpellier - Zilveren lijst van hout vergroten Montpellier - Zilveren lijst van hout vergroten Montpellier - Zilveren lijst van hout vergroten Montpellier - Zilveren lijst van hout vergroten Montpellier - Zilveren lijst van hout vergroten Montpellier - Zilveren lijst van hout vergroten Montpellier - Zilveren lijst van hout vergroten
Montpellier - Zilveren lijst van hout vergroten Montpellier - Zilveren lijst van hout vergroten Montpellier - Zilveren lijst van hout vergroten Montpellier - Zilveren lijst van hout vergroten Montpellier - Zilveren lijst van hout vergroten Montpellier - Zilveren lijst van hout vergroten Montpellier - Zilveren lijst van hout vergroten

Montpellier - Zilveren lijst van hout

€109,00 Incl. btw

Beschikbaarheid: Op voorraad

Laat je foto of kunstwerk nog beter naar voren komen met de Montpellier zilveren lijst. Iedereen zal blijven staan om het kunstwerk te bewonderen.

 • 4 - 6 dagen (gratis)
 • 30 dagen retourgarantie
 • Veilig betalen

Afmetingen

 • cm
 • cm

Overige opties

 • Facetspiegels op maat hebben een levertijd van 2-4 weken

Bestellen

Uw maatwerkprijs

Montpellier: De ideale lijst om je kunstwerk mee in te lijsten

Ben je op zoek naar een mooie zilveren lijst om je kunstwerk of foto mee in te lijsten? Dan zit je met de Montpellier zilveren lijst goed! De Montpellier lijst zorgt er namelijk voor dat je kunstwerk in het middelpunt staat en nog mooier tot zijn recht komt!

Handgemaakte lijst uit Italië

Ben jij net zo enthousiast als Kunstspiegel over deze prachtige lijst? Dat is niet zo gek! De lijst wordt namelijk in Italië gemaakt door echte lijstenmakers die de kunst van het maken van lijsten van generatie op generatie doorgeven. Het resultaat: een prachtige lijst die werkelijk ieder kunstwerk nog mooier tot zijn recht laat komen!

De Montpellier is gemaakt van kwalitatief hout

Bij Kunstspiegel is de kwaliteit van onze producten erg belangrijk. Om dit te realiseren maken wij gebruik van het beste en meest duurzame hout. Dit hout is herkomstig uit herbebossingsgebieden, op deze manier ontvang je niet alleen een kwalitatief product, maar wordt er ook nog eens rekening gehouden met de natuur.

In welke maat bestel jij de Montpellier zilveren lijst?

Op het gebied van maten is alles mogelijk bij Kunstspiegel. Groot of klein, wij zijn in staat om de wensen van de klant te bewerkstellen. Mocht je om die reden niet een gewenste standaardmaten tegen komen, dan maken wij de spiegel of lijst speciaal voor jou op maat. Dankzij de unieke ‘spiegels op maat’ en ‘lijsten op maat’ service ontvang je de spiegel of lijst die helemaal bij jou past! Meer lezen over de lijsten op maat service? Klik hier.

Kunstspiegel is de enige in Nederland met de unieke inlijst-service

Deze service zal je werkelijk fantastisch vinden. Kunstspiegel is de enige in Nederland met deze unieke inlijst-service. Wij zijn gespecialiseerd in het inlijsten van kunstwerken en foto’s. De inlijst-service werkt als volgt:

 1. Kies een lijst uit van Kunstspiegel;
 2. Bepaal de afmetingen;
 3. Voltooi de bestelling;
 4. Wij nemen contact op voor een afspraak om het kunstwerk op te halen;
 5. Kunstspiegel lijst het kunstwerk vervolgens professioneel in;
 6. De inlijsting wordt GRATIS bij je afgeleverd.

Jij wil toch ook je kunstwerk door Kunstspiegel in laten lijsten? Klik hier voor meer informatie over de inlijst-service.

Kleur: Zilver
Materiaal: Hout
Lijstbreedte: 11,2 cm
Lijstdiepte: 4,7 cm

Gerelateerde producten