Montpellier - spiegel - wit vergroten Montpellier - spiegel - wit vergroten Montpellier - spiegel - wit vergroten Montpellier - spiegel - wit vergroten Montpellier - spiegel - wit vergroten Montpellier - spiegel - wit vergroten Montpellier - spiegel - wit vergroten
Montpellier - spiegel - wit vergroten Montpellier - spiegel - wit vergroten Montpellier - spiegel - wit vergroten Montpellier - spiegel - wit vergroten Montpellier - spiegel - wit vergroten Montpellier - spiegel - wit vergroten Montpellier - spiegel - wit vergroten

Montpellier - spiegel - wit

€189,00 €132,30 Incl. btw

Beschikbaarheid: Op voorraad

De montpellier facetspiegel brengt sfeer in huis en is ook kwalitatief nog eens erg goed. Waar hang jij deze spiegel op?

  • Gratis bezorging
  • 30 dagen bedenktermijn
  • Veilige betaalomgeving

Afmetingen
Spiegels met lijst
Vul de totale lengte en breedte in van de spiegel incl. lijst.

Spiegels zonder lijst
Vul de gewenste lengte en breedte in van de spiegel.

  • cm
  • cm

Extra Opties & Info

  • Verwachte levertijd
    Binnen 10 dagen.
    Met facetrand: vier weken.

Maatwerkprijs

Sfeervolle montpellier facetspiegel

Deze spiegel past in ieder huis! Met de mooie details in de witte lijst haal je een absolute sfeermaker in huis. Voor Kunstspiegel is niet alleen de uitstraling erg belangrijk, maar ook de kwaliteit. Aangezien wij er voor staan dat onze producten kwalitatief goed zijn, is de Montepellier spiegel met lijst gemaakt van duurzaam hout uit herbebossingsgebieden. Zo ontvang je een sfeervolle en kwalitatief goed product voor bij jou thuis!

In welke maat bestel jij de montpellier?

De Montpellier is in werkelijk iedere maat te bestellen. Of je nou een van onze vele standaardmaten kiest of met de spiegels op maat zelf de maten samen stelt. Mocht je voor een van onze standaardmaten kiezen, brengt dat een voordeel met zich mee. Doordat wij in onze eigen lijstenfabriek een ruime voorraad hebben van de standaardmaten kunnen wij deze al binnen 5 werkdagen leveren. Het voordeel van de spiegels op maat service is dat je zelf de maten kunt samenstellen en hierdoor een spiegel met lijst ontvangt die perfect bij jou past. Klik hier voor meer informatie over de spiegels op maat service.

Waar is de spiegel met lijst van voorzien

Bij de aankoop van de Montpellier spiegel met lijst ontvang je onder andere een hardboard. Daarnaast krijg je er ook twee ophanghaakjes bij, dat mocht je de spiegel op willen hangen, je daar direct mee aan de slag kunt gaan.

GRATIS staaltje, proberen?

Wil jij een gratis staaltje proberen van de Montpellier of misschien wel van een ander product van Kunstspiegel? Dat kan! Onder het kiezen van de juiste maat kun je kiezen voor ‘bestel een gratis sample van dit product’ hier kun je een gratis staaltje bestellen van de Montpellier spiegel met lijst. Let op! Voor het verzenden van het staaltje vragen wij een bijdrage van €5, het staaltje is GRATIS. Mocht je overgaan tot het kopen van het product, ontvang je de gemaakte verzendkosten weer van ons terug.

Kleur: Wit
Materiaal: Hout
Lijstbreedte: 11,2 cm
Lijstdiepte: 4,7 cm
Spiegel dikte: 4 mm

Aanvullende producten & services

Gerelateerde producten