Montopoli - moderne gouden baklijst vergroten Montopoli - moderne gouden baklijst vergroten Montopoli - moderne gouden baklijst vergroten Montopoli - moderne gouden baklijst vergroten Montopoli - moderne gouden baklijst vergroten
Montopoli - moderne gouden baklijst vergroten Montopoli - moderne gouden baklijst vergroten Montopoli - moderne gouden baklijst vergroten Montopoli - moderne gouden baklijst vergroten Montopoli - moderne gouden baklijst vergroten

Montopoli - moderne gouden baklijst

€29,00 Incl. btw

Beschikbaarheid: Op voorraad

Montopoli gouden lijst is de ideale lijst om je mooiste kunstwerken mee in te lijsten, verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

  • Gratis bezorging
  • 30 dagen bedenktermijn
  • Veilige betaalomgeving

Afmetingen
Vul de maten van het in te lijsten werk in.

Na het invullen zal onderaan de buitenmaat van de lijst getoond worden.

  • cm
  • cm

Extra Opties & Info

Maatwerkprijs

Zorg voor een bijzonder effect met de Montopoli baklijst

Ieder huis verdient een baklijst. De Montopoli gouden baklijst is de ideale lijst om je mooiste kunstwerken mee in te lijsten. Waarom? Omdat een baklijst een bijzonder effect toevoegt aan het kunstwerk. Een baklijst zorgt er voor dat het kunstwerk lijkt te ‘zweven’ waardoor het kunstwerk er niet als 2D maar als 3D uitziet.

Kunstspiegel heeft een eigen lijstenfabriek

Wist je dat Kunstspiegel een eigen lijstenfabriek heeft? In de lijstenfabriek hebben wij een grote voorraad van al onze producten met de standaardmaten. Het voordeel hiervan is dat de standaardmaten die wij aanbieden, al binnen 5 werkdagen geleverd kunnen worden. Zo kun je snel aan de slag met het ophangen van jou bestelling.

In welke maat bestel jij de Montopoli?

Naast de verschillende standaardmaten voor de Montopoli heeft Kunstspiegel nog een andere optie. Het komt wel eens voor dat een standaardmaat niet voor jou van toepassing is. Om er voor te zorgen dat jij alsnog de lijst ontvangt in de gewenste maat, kun je gebruik maken van de lijsten op maat service. Met deze unieke service bepaal jij zelf de afmetingen. Meer informatie over de lijsten op maat service lees je hier.

De meest unieke service bij Kunstspiegel: inlijst-service

Kunstspiegel is de enige in Nederland die deze unieke service aanbiedt. De inlijst-service gaat verder dan concurrentie, jou kunstwerk wordt namelijk door ons professioneel ingelijst in een van onze lijsten. Waarom is dit zo uniek?

  1. Je kiest een lijst met de juiste afmetingen uit bij Kunstspiegel;
  2. Voltooi de bestelling;
  3. Wij nemen contact met je op voor het afhalen van het kunstwerk;
  4. Het kunstwerk wordt in onze lijstenfabriek professioneel ingelijst.
  5. De inlijsting wordt GRATIS bij je afgeleverd.

Is dit niet uniek? Lees hier meer over de inlijst-service van Kunstspiegel.

Aanvullende producten & services

Gerelateerde producten