Koop de Metz leuke witte lijst vergroten Koop de Metz leuke witte lijst vergroten Koop de Metz leuke witte lijst vergroten
Koop de Metz leuke witte lijst vergroten Koop de Metz leuke witte lijst vergroten Koop de Metz leuke witte lijst vergroten

Koop de Metz leuke witte lijst

€44,00 €29,00 Incl. btw

Beschikbaarheid: Op voorraad

Een leuke en betaalbare witte lijst van Metz verkrijgbaar in verschillende kleuren. Deze witte lijst is compleet voorzien van glas en passepartout.

  • Gratis bezorging
  • 30 dagen bedenktermijn
  • Veilige betaalomgeving

Afmetingen
Vul de maten van het in te lijsten werk in.

Na het invullen zal onderaan de buitenmaat van de lijst getoond worden.

  • cm
  • cm

Extra Opties & Info

Maatwerkprijs

Metz witte lijst: leuk en betaalbaar

De Metz witte lijst is niet alleen leuk en betaalbaar. Maar ook nog eens gemaakt van duurzaam hout van hoge kwaliteit. Het hout dat Kunstspiegel.nl gebruikt voor de lijsten komt uit herbebossingsgebieden. Je kunstwerk of foto zal met deze lijst nog beter tot zijn recht komen. Dat wil jij toch ook?

Metz in de maat die je nog hebt

Ben je er al uit in welke maat je de Metz witte lijst wil hebben? De Metz lijst is er in vele verschillende standaard maten. Maar bij Kunstspiegel.nl heb je nog een extra mogelijkheid. Namelijk de lijsten op maat service. Deze service is uniek waarmee je zelf de maten van de lijst samen kunt stellen. Hoe werkt het? Kies voor ‘op maat’ en vul zelf de gewenste afmetingen in. Vervolgens gaan wij direct aan de slag met het op maat maken van de Metz witte lijst.

Maak de lijst compleet met een passepartout of glas

Haal het mooiste resultaat uit de lijst door een passepartout of glas eraan toe te voegen. Bij kunstspiegel.nl kun je kiezen uit twee verschillende passepartouts: Off white of een zwarte passepartout en kun je kiezen voor 5 of 8 cm rondom. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om glas, in de vorm van ontspiegeld of helder glas toe te voegen.

Kunstspiegel.nl lijst je kunstwerk professioneel in

Ben je van plan om je kunstwerk of foto in te lijsten in de Metz witte lijst? Dan kun je bij Kunstspiegel.nl gebruik maken van de unieke inlijst service. Wat houdt deze service in? Wij komen het kunstwerk dat je wil inlijsten bij je thuis ophalen. Die nemen wij vervolgens mee naar onze lijstenfabriek waar wij die op een professionele manier inlijsten. Na het inlijsten leveren wij het eindresultaat weer netjes bij je thuis af.

Staal = GRATIS

Probeer eens een gratis staal. Hiermee worden wellicht twijfels over de Metz witte lijst uit de weg geholpen. Kies voor ‘bestel een gratis sample van dit product' boven aan de pagina. Hieraan zitten wel verzendkosten van €5 verbonden, die je na de aankoop van de lijst weer van ons terug ontvangt.

Kleur: Wit
Materiaal: Hout
Lijstbreedte: 4,7 cm
Lijstdiepte: 1,9 cm

Aanvullende producten & services

Gerelateerde producten