Mariotto - spiegel - geborsteld RVS look vergroten Mariotto - spiegel - geborsteld RVS look vergroten Mariotto - spiegel - geborsteld RVS look vergroten Mariotto - spiegel - geborsteld RVS look vergroten
Mariotto - spiegel - geborsteld RVS look vergroten Mariotto - spiegel - geborsteld RVS look vergroten Mariotto - spiegel - geborsteld RVS look vergroten Mariotto - spiegel - geborsteld RVS look vergroten

Mariotto - spiegel - geborsteld RVS look

€48,00 Incl. btw

Beschikbaarheid: Op voorraad

De Mariotto spiegel heeft een bijzondere lijst. Deze geborstelde lijst met RVS look zal bij jou thuis niet misstaan.

 • Gratis bezorging
 • 30 dagen bedenktermijn
 • Veilige betaalomgeving

Afmetingen
Spiegels met lijst
Vul de totale lengte en breedte in van de spiegel incl. lijst.

Spiegels zonder lijst
Vul de gewenste lengte en breedte in van de spiegel.

 • cm
 • cm

Extra Opties & Info

 • Verwachte levertijd
  Binnen 10 dagen.
  Met facetrand: vier weken.

Maatwerkprijs

Spiegel met geborstelde RVS lijst

Gemaakt van duurzaam en kwalitatief hout; dan hebben we het over de Mariotto spiegel met lijst. De spiegel beschikt over een geborstelde lijst met een RVS look, een spiegel met lijst met deze uitstraling kom je niet vaak tegen en dat maakt de Mariotto tot een exclusieve spiegel!

Kan het nog exclusiever? Ja, dat kan met de op maat service

Bij Kunstspiegel gaan wij verder dan de beschikbare standaardmaten. Naast de vele standaardmaten waar je uit kunt kiezen kan je er ook voor kiezen om zelf de afmetingen samen te stellen. Dat wil jij toch ook? Een spiegel met lijst die tot op de centimeter nauwkeurig speciaal voor jou op maat wordt gemaakt en dan ook perfect bij jou in huis past. De spiegels op maat service werkt heel eenvoudig:

 1. Kies een spiegel uit bij Kunstspiegel;
 2. Kies voor ‘op maat’;
 3. Stel de gewenste afmetingen in;
 4. Voltooi de bestelling;
 5. Kunstspiegel gaat aan de slag met het op maat maken van jou spiegel;
 6. Wij bezorgen je bestelling GRATIS bij je thuis!

Kunstspiegel houdt rekening met de natuur

Kunstspiegel gaat alleen voor het beste voor de klant en houdt daarbij ook nog eens rekening met de natuur! Hoe doen wij dat? Het hout dat wij voor onze producten gebruiken is herkomstig uit herbebossingsgebieden en is daarnaast kwalitatief en duurzaam. Met de aankoop van de Mariotto spiegel met lijst haal je een top kunststuk in huis.

Bestel een staaltje van de Mariotto

Sta je helemaal achter je keuze? Om zeker van je aankoop te zijn heb je de mogelijkheid om bij Kunstspiegel een gratis staaltje te bestellen. Hierover betaal je alleen de verzendkosten. Zo kun je thuis nog eens rustig bekijken of je de Mariotto echt wilt hebben! Krijg ik de gemaakte verzendkosten terug als ik de spiegel met lijst toch bestel? Ja, de gemaakte kosten krijg je dan gewoon van ons terug!

Kleur: RVS
Materiaal: Hout
Lijstbreedte: 3,8 cm
Lijstdiepte: 1,8 cm
Spiegel dikte: 4 mm

Aanvullende producten & services

Gerelateerde producten