Loano - gouden lijst vergroten Loano - gouden lijst vergroten Loano - gouden lijst vergroten Loano - gouden lijst vergroten
Loano - gouden lijst vergroten Loano - gouden lijst vergroten Loano - gouden lijst vergroten Loano - gouden lijst vergroten

Loano - gouden lijst

€39,00 Incl. btw

Beschikbaarheid: Op voorraad

De Loano goud met oranje lijst moet je hebben. Deze lijst is ontzettend stijlvol en is daarnaast kwalitatief erg goed.

  • Gratis bezorging
  • 30 dagen bedenktermijn
  • Veilige betaalomgeving

Afmetingen
Vul de maten van het in te lijsten werk in.

Na het invullen zal onderaan de buitenmaat van de lijst getoond worden.

  • cm
  • cm

Extra Opties & Info

Maatwerkprijs

Goud en Oranje is de stijlvolle combinatie

Waar je deze lijst ook op hangt, hij zal altijd op een positieve manier opvallen. Door de opvallende kleuren goud en oranje krijgt de kamer waar je dit kunstwerk ophangt een enorme sfeer-boost. Ook is het leuk om je mooiste kunstwerk of foto in de lijsten op te hangen. Zie je het al voor je? De lijst is verkrijgbaar in verschillende maten.

Op maat gemaakt speciaal voor jou

Hoe leuk is dat? Dat wij speciaal voor jou de Loano Goud met oranje lijst op maat maken. Aangezien wij het belangrijk vinden dat jij de perfecte lijst ontvangt, kun je gebruik maken van de lijsten op maat service. Met behulp van deze service stel je zelf de maten samen die jij nodig hebt! Meer informatie over de lijsten op maat service vind je hier.

Passepartout & glas, wat kies jij?

Je kunt de lijst zo mooi maken als je zelf wil. Dat kun je doen door de lijst in het origineel te houden, maar je kunt er ook voor kiezen om een off white of zwarte passepartout toe te voegen. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid tot helder of ontspiegelend glas, of allebei natuurlijk!

Inlijst-service, echt iets voor jou!

Mocht je jou kunstwerk in een van onze lijsten willen inlijsten, dan is deze service echt iets voor jou! Kunstspiegel is de enige in Nederland die deze service aanbiedt en werkt als volgt:

  1. Je kiest een lijst uit
  2. Wij maken een afspraak om het kunstwerk op te halen
  3. Het kunstwerk wordt professioneel ingelijst
  4. Wij brengen het eindresultaat thuis bij je af

Meer informatie over de inlijst service vind je hier.

GRATIS staal

Twijfels? Wij kunnen het ons haast niet voorstellen. Echter kun je in het geval van twijfels een gratis staaltje bij ons bestellen. Je ontvangt dan een gratis sample van het product, zo kun je thuis nog eens goed bekijken of de lijst echt iets is voor jou. De enige kosten die hieraan verbonden zijn, zijn de verzendkosten. Wij vragen hiervoor een bijdrage van €5.

Kleur: Goud met Oranje
Materiaal: Hout
Lijstbreedte: 5,6 cm
Lijstdiepte: 3,6 cm

Aanvullende producten & services

Gerelateerde producten