Livorno - zwarte baklijst vergroten Livorno - zwarte baklijst vergroten Livorno - zwarte baklijst vergroten Livorno - zwarte baklijst vergroten
Livorno - zwarte baklijst vergroten Livorno - zwarte baklijst vergroten Livorno - zwarte baklijst vergroten Livorno - zwarte baklijst vergroten

Livorno - zwarte baklijst

€39,00 €32,00 Incl. btw

Beschikbaarheid: Op voorraad

De zwarte baklijst van Livorno is uniek. Niet alleen door zijn eenvoud, maar ook om het effect wat de baklijst toevoegt aan je kunstwerk.

  • Gratis bezorging
  • 30 dagen bedenktermijn
  • Veilige betaalomgeving

Afmetingen
Vul de maten van het in te lijsten werk in.

Na het invullen zal onderaan de buitenmaat van de lijst getoond worden.

  • cm
  • cm

Extra Opties & Info

Maatwerkprijs

De zwarte Livorno baklijst is uniek

De zwarte baklijst van Livorno is uniek. Niet alleen door zijn eenvoud, maar ook om het effect wat de baklijst toevoegt aan je kunstwerk. Het effect dat de baklijst toevoegt aan je kunstwerk is namelijk een extra dimensie. Van 2D naar 3D, klinkt dat niet geweldig? Hierdoor lijkt je kunstwerk tot leven te komen en dat zorgt voor extra sfeer! Ben jij al overtuigd van de Livorno zwarte baklijst?

Gemaakt van duurzaam hout

De baklijst is gemaakt van duurzaam en kwalitatief hout, de eigenschappen waar je als klant naar op zoek bent. Waar halen wij ons hout vandaan? Het hout dat wij voor onze producten gebruiken is herkomstig uit herbebossingsgebieden, hierdoor houden wij rekening met de natuur en ontvang je als klant de kwaliteit die je wenst.

Op maat gemaakte lijst

Op maat gemaakt, wat houdt dat in? Op het moment dat je er niet uit komt tussen de vele standaardmaten die wij aanbieden kun je er voor kiezen om de lijst op maat te laten maken. Dit doe je met de lijsten op maat service. Hiermee bepaal je zelf de afmetingen van de lijst en ontvang je een unieke lijst. Eenmaal besteld gaan wij direct aan de slag met het op maat maken van de lijst. Let op: dit neemt meer tijd in beslag dan bij een bestelling van de standaardmaten. De lijst wordt immers speciaal voor jou op maat gemaakt.

Wij lijsten je kunstwerk in

Wil jij je kunstwerk door ons laten inlijsten? Dat kan! Wij zijn gespecialiseerd in het inlijsten van kunstwerken en herinneringen. Dit doen wij in onze eigen lijstenfabriek met behulp van de unieke inlijst-service. Hoe deze service werkt lees je hier.

Probeer een gratis staaltje en neem twijfels uit de weg

Voor de twijfelaars hebben wij een gratis staaltje van het product. Deze is te bestellen aan de bovenkant van deze pagina. Je ontvangt dan een gratis staaltje tegenover een bijdrage van €5 verzendkosten. Op het moment dat je het product alsnog bij ons afneemt ontvang je de gemaakte kosten weer van ons terug.

Aanvullende producten & services

Gerelateerde producten