Latina (passpiegel) - Zilver vergroten Latina (passpiegel) - Zilver vergroten Latina (passpiegel) - Zilver vergroten Latina (passpiegel) - Zilver vergroten Latina (passpiegel) - Zilver vergroten
Latina (passpiegel) - Zilver vergroten Latina (passpiegel) - Zilver vergroten Latina (passpiegel) - Zilver vergroten Latina (passpiegel) - Zilver vergroten Latina (passpiegel) - Zilver vergroten

Latina (passpiegel) - Zilver

€449,00 Incl. btw

Beschikbaarheid: Op voorraad

Bekijk jezelf van top tot teen met in deze passpiegel. Deze Latina zilveren passpiegel is gemaakt van duurzaam hout uit herbebossingsgebieden.

  • 4 - 6 dagen (gratis)
  • 30 dagen retourgarantie
  • Veilig betalen

Afmetingen

  • cm
  • cm

Overige opties

  • Facetspiegels op maat hebben een levertijd van 2-4 weken

Bestellen

Uw maatwerkprijs

De ideale passpiegel: Latina Goud

De Latina passpiegel goud is een absolute aanwinst voor je slaapkamer. Met behulp van deze spiegel kun je jezelf van top tot teen bekijken. Deze klassieke spiegel is heel handig bij het samenstellen van een outfit of om jezelf nog eens goed te bekijken voor je de deur uit gaat.

Handgemaakte Barok uit Italië

Deze spiegel is voorzien van mooie details en is gemaakt van duurzaam hout uit herbebossingsgebieden. De spiegel beschikt over een klassieke uitstraling en heeft oog voor structuur. En dat is niet gek. Onze klassieke Barok lijsten worden gemaakt door de beste lijstenmakers uit Italië, die hun kunsten van generatie tot generatie door geven. Zo weet je zeker dat je met de Latina zilveren passpiegel een interieur stuk van kwaliteit in huis haalt. 

Romantisch klassieke spiegel

Deze klassieke en romantisch spiegel is beschikbaar in de kleur Latina goud en zilver. De spiegel heeft een afmeting van 40 x 125 cm en heeft een kans om te kiepen. Verder beschikt de Latina passpiegel over twee laadjes aan de onderkant, handig toch? Daarnaast kun je er voor kiezen om de Latina zilveren passpiegel te nemen met óf zonder facetrand.

Spiegel op maat en GRATIS verzending!

In onze lijstenfabriek in Nederland hebben wij een grote hoeveelheid lijsten en spiegel van verschillende maten. Je kan er ook nog voor kiezen om een spiegel op maat te nemen. Hierbij bestel je een spiegel in de maten die jij nodig hebt! Heb je een bestelling geplaatst? Wij leveren je spiegel GRATIS!

Kleur: Zilver
Materiaal: Hout
Lijstbreedte: -
Lijstdiepte: -
Spiegel dikte: 4 mm

Gerelateerde producten