Frascati - Stijlvolle lijst - Kleur Zwart vergroten Frascati - Stijlvolle lijst - Kleur Zwart vergroten Frascati - Stijlvolle lijst - Kleur Zwart vergroten Frascati - Stijlvolle lijst - Kleur Zwart vergroten Frascati - Stijlvolle lijst - Kleur Zwart vergroten
Frascati - Stijlvolle lijst - Kleur Zwart vergroten Frascati - Stijlvolle lijst - Kleur Zwart vergroten Frascati - Stijlvolle lijst - Kleur Zwart vergroten Frascati - Stijlvolle lijst - Kleur Zwart vergroten Frascati - Stijlvolle lijst - Kleur Zwart vergroten

Frascati - Stijlvolle lijst - Kleur Zwart

€29,00 Incl. btw

Beschikbaarheid: Op voorraad

De Frascati is een tijdloze en elegante lijst, met een lichte bolling erin. Perfect om een schilderij, foto of ander kunstwerk stijlvol te tonen.

  • Gratis bezorging
  • 30 dagen bedenktermijn
  • Veilige betaalomgeving

Afmetingen
Vul de maten van het in te lijsten werk in.

Na het invullen zal onderaan de buitenmaat van de lijst getoond worden.

  • cm
  • cm

Extra Opties & Info

Maatwerkprijs

De moderne zwarte lijst kan altijd!

Ben jij op zoek naar een moderne lijst die altijd kan? Eentje die heel makkelijk in ieder interieur en op iedere plaats in huis past? Dan is de Frascati moderne zwarte lijst van hout de lijst die jij zoekt!

Deze uit hout vervaardigde lijst, met een mooie afwerking en afgeronde hoeken, is door onze lijstenmakers in Italie met de hand gemaakt. Van hout uit herbebossingsgebieden, zodat de footprint op het milieu zo klein mogelijk blijft. Duurzaam dus. Nadat onze Italiaanse lijstenmakers de moderne houten lijst hebben vervaardigd in lengtes van 3 meter, wordt de lijst door onze koeriers naar de KunstSpiegel lijstenmakerij in de Cruquius in Nederland gereden.

De Frascati moderne lijst in vele afmetingen

In onze lijstenmakerij vindt de laatste bewerking van de Frascati moderne zwarte lijst plaats. Hier maken wij namelijk de moderne houten lijst op maat, in de vele verschillende maten die wij aanbieden voor deze houten lijst. En ook voorzien wij de Frascati moderne lijst eventueel met een facetspiegel. Liever direct met facetspiegel kopen? Hier vind je de Frascati moderne zwarte lijst met facetspiegel!

Op maat laten maken van de moderne zwarte lijst? 

Kunstspiegel.nl biedt naast de vele standaard lijstenmaten ook een speciale 'Op maat'-service. Iedere lijstenmaat die jij wil kun je kiezen. En simpel is het ook. Kies 'Op maat' bij het invoeren van de maten, voer de afmeting van jouw kunstwerk of foto in en wij zorgen voor de rest! Klik hier voor meer informatie over lijsten op maat maken bij Kunstspiegel.nl.


De unieke inlijstservice van Kunstspiegel

Kunstspiegel.nl is de enige in Nederland die een 'inlijst service' aanbiedt voor haar klanten. Het is eigenlijk heel simpel: onze koeriers komen je kunstwerk of foto bij jou thuis ophalen en bezorgen het weer ingelijst in de lijst van jouw keuze bij je thuis. En dat allemaal in maar een paar dagen. Klik hier voor meer informatie over onze inlijstservice!

Staaltje om de lijst gratis te proberen?

Ben je nog niet zeker of je de Frascati moderne zwarte lijst wil? Of wil je eerst eens kijken hoe deze moderne lijst in je interieur staat? Dan kun je bij Kunstspiegel.nl een staaltje van deze lijst bestellen. Kies bij de maat van je lijst voor 'staaltje' en druk op 'bestel'. De staaltjes van lijstjes zijn gratis, echter vragen wij een kleine bijdrage van €5,- voor de verzendkosten van het staaltje. En die €5,- krijg je bij aankoop van de Frascati moderne zwarte lijst meteen weer terug!

Kleur: Zwart
Materiaal: Hout
Lijstbreedte: 4,1 cm
Lijstdiepte: 1,4 cm

Aanvullende producten & services

Gerelateerde producten